reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cieszę się bardzo że jest nowa fasolka :)

Właśnie z zakupów wróciłam ludzie powariowali szok kolejki masakryczne.

Ja to bym chciała duży brzuszek, a tak wogóle czuje że to będzie mnoga ciaza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A dziękuję dziękuję

Kobitki czytam na internecie o serze feta kurde nie wiem czy mozna czy nie bo jedne źródła mówią że tak a inne że nie . bo jutro chce robic sałątke grecka i sama juz nie wiem

Z tym serem feta różnie mówią. Ja również czytałam kiedyś gdzieś, że raczej powinno się unikać. Ja nie wiem czy bym potrafiła bo kocham ten ser ale mój K powiedział, że pilnował by mnie.. :-D w każdym bądź razie od żadnego fachowca nie słyszałam nic na ten temat.

Moim zdaniem ser feta można jeść, te pleśniowe, długo dojrzewające, "śmierdzące" z presidenta to nie, tego typu nie można. A ser feta to co, no biały ser dobrze przyprawiony i tyle :)
Mineralna, nie wariuj z jedzeniem bo naprawdę, warto trzymać się kilku ważnych rzeczy, że nie dla surowego mięsa, sushi, alkoholu, dużej ilości soli i tych serów pleśniowych no i liści malin do picia nie. A tak jeść i pić na co ma się ochotę.

Staram sie być bardzo ostrozna z powodu że jest zagrozona i dlatego ciągle mysle czy to akurat nie zaszkodzi niechciała bym tego owocu miłości stracic

reklama
Staram sie być bardzo ostrozna z powodu że jest zagrozona i dlatego ciągle mysle czy to akurat nie zaszkodzi niechciała bym tego owocu miłości stracic
Kochana, najważniejsze: pozytywne myślenie i nastawienie, naprawdę to pomaga, nie stracisz maluszka, zobaczysz, za 8 miesięcy będziesz malutkie trzymać w rękach i całować co chwilę.
Ciążę zagrożoną masz przez plamienia, a jeść musisz by mieć siłę i Twoje maleństwo, prawda?
Głowa do góry!

Do góry