reklama
magenta :)
Fanka BB :)
Gocha co do siusiania ja mam takie misje przed snem dpoki sie nie wysiusiam do konca to nie zasne hehe i moge tak co 5 min maszerowac w te i spowrotem ale do rana mam spokuj. moze wiecej przed snem pijesz i dlatego tak albo moze fasolka
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dziekuje jestescie kochane musze sie wyluzowac ale to nie jest latwe ale damy rade jak nie prezent na wielkanoc to teraz daje sobie czas na urodziny meza i rocznice slubu :-)do tego czasu powinno sie udac z fasoleczka bo jest wiecej czasu wiec starania sie zaczna :-)a jak nie do czerwca to do moich urodzinek w pazdzierniku :-) dobrze ze jestem optymistka ale wrazliwa....
magenta :)
Fanka BB :)
kochana oby to byla jednak fasolinka a jak nie to nie ma co sie dolowac tylko do przodu
Gochaa nie sądzę żeby to było zapalenie pęcherza. Choruję na to i Twoje objawy do tego nie pasują. Zapaleniu pęcherza zawsze towarzyszy nieprzyjemny ból. Mi pomaga jedynie furagina w dużych ilościach. Częste oddawanie moczu to często objaw wczesnej ciąży :-). Może jednak się udało :-). Cierpliwa jesteś, ja bym zatestowała. Jednak rozumiem że nie chcesz się rozczarować. Sama przez to dziś przeszłam. Miejmy jednak nadzieję że to ciąża :-)
reklama
Podziel się: