reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszek, siłą rzeczy przeglądając neta, natrafiam na artykuły... ale staram sie myśleć pozytywnie:) cieszę sie przeogromnie z II kresek:)
Dbam o siebie, łykam kwas foliowy, krew miałam, jak to określił rodzinny: jak atleta, więc teraz wszystko zależy od siły maleństwa, czy będzie chciało ze mną zostać do końca 9 miesiąca :)
Dziś wieczorem powinnam dostać @, najpóźniej jutro do południa, a tu brak bólu brzucha, dziwne uczucie :) cieszę się, i mam nadzieje, że zostanie tak do końca grudnia :)

Ostatnia edycja:
reklama
moje kochane lalunie;-) prosze mi nie czytac glupot nie stresowac sie odpoczywac i nie myslec ze jest zle moze byc zle myslenie pozytywne zawsze lepiej nastraja a jak bedziemy narzekac jest zle strasznie pomyslmy sobie ze zawsze moglo by byc gorzej. usmiechy na twarz

Ael, jak to przeczytałam to cos mi w gardle staneło.
Się nie sugeruj moim wpisem...
Na razie głowa tak mi lata ze zmęczenia, że pewnie padnę zaraz na poduszkę. A co do hafta chwilowo fałszywy alarm, odbiło mi się...

Ael, nie masz nic na powstrzymanie? Wiem, że osolona woda pomaga, ale nie wiem, czy w ciaży wolno
Mam swoje tabletki przeciwwymiotne, ale zrobiłam błąd bo wzięłam jedną po pierwszy hafcie, a z drugim zwymiotowałam tę tabletkę.

Ostatnia edycja:
reklama
usmieszki mi sie podobaly kurde AeI zapytam kumpele co ona brala z domowych przepisow babcinych bo ona miala tak jak ty do 6 miesiaca ale jak pila ten babciny przepis to jej nudnosci i wymioty minely od razu i na caly dzien miala spokuj

Ostatnia edycja:
Do góry