heeeeeeej!
przeczytalam Was tylko pobieżnie, bo znowu mialyscie porannego powera
ael - takie uroki ciąży. zęby zacisnąć i do przodu
niestety innej rady nie ma. Nie chce Cie straszyć ale... to prawda, że u większości kobiet te dolegliwości przechodzą w II trymestrze ale dużo niestety męczy się dalej, osobiście mam 3 kumpele, które rzygały do końca po 6 razy dziennie. Z kolei te, które nie rzygały a mialy mdłości strasznie chciały wymiotować, bo miały wrażenie, że po zwymiotowaniu chociaż 5 minut nie będzie mdłości a wymiotować nie mogły
Trzeba się dla malucha przemęczyć i już. Dasz radę
Witam
dziewczyny powtórzyłam dziś sikacza i...
II krechy !!! (druga nie była znowu taka tłusta, ale pojawiła się od razu i jest mocniejsza niż ta z wczoraj!) W poniedziałek na pewno idę na bete (potem w środę) i zapisać się do gina na po świętach
o ile bedzie miał terminy
strasznie się cieszę
teraz wierzę w 99%, tylko betą potwierdzić i usg serduszko i będę prze-szczęśliwa
!!!
Zobacz załącznik 346510
matko! piękny test! Gratulacje po raz drugi!
Dagne bardzo ładny teścik
, ale wg mnie jak drugi test na drugi dzień tak wygląda to nie ma sensu robić bety. :-)
no to troche tak nie jest. Test sikany to tylko test sikany. Tylko test krwi pokaze czy beta przyrasta prawidłowo.
dokładnie kolezanka wyzej ma racje musza ci przedłuzyc takie jest prawo jak cos bedzie marudził to powiedz ze znasz swoje prawa
prawo chroni kobiete w ciazy dopiero po 12 tc, stad wiele kobiet dopiero wtedy informuje pracodawce o ciąży, co moim zdaniem jest błędem. Ja bym poinformowała od razu np. dlatego, że jak coś by mi się w pracy stało, to wolę, żeby wiedzieli, że jestem w ciązy. Poza tym jeśli od początku jest się fair z pracodawcą, to większe prawdopodobieństwo, ze on tez będzie fair. W Polsce problem polega na tym, ze masa kobiet bierze lewe zwolnienie na całą ciążę, co słusznie powoduje u pracodawców strach przed kobietami w ciąży...