Kochana lekarz mi właśnie nic nie powiedział na temat staranek w tym cyklu, bo byłam taka "walnięta" po tej narkozie, że zapomniała z nim pogadać:-)Ale dziś dzwoniłam i pogadałam.Troszkę się wystraszyłam,bo plamię jeszcze i trochę mnie pobolewają jakby jajniki,ale pani powiedziała,że mam się nie martwić,chyba, że zakrwawię i bóle się zwiększą wtedy przyjechać.Odpuscic?! Bron boze! Co twój lekarz mial na mysli i powinien byl szczegolowo wytlumaczyc - masz teraz czysciutkie, super wygimnastykowane i mega drozne jajowody i takie beda przez dwa cykle: ten teraz i nastepny, wiec starania na maksa! Daj sobie teraz odpoczac, żeby sobie tam wszystko doszlo do siebie po badaniu i jak tylko nastana plodne dni - do dziela! I to na maksiora (ale nie wiecej niż raz dziennie![]()
Dagne piękny teścik, jeszcze raz gratuluję kochana z całego serca, spokojnych i zdrowych 9 miesięcy Wam życzę :-)
Sil odpoczywaj i główka do góry,będzie dobrze.Ściskam mocno :-)
A ja mimo,iż teraz mam zielone światło do staranek to jakoś mam przeczucie,że i tak nic z tego nie będzie:-(Wczoraj mi się żal zrobiło mojego skarba, bo przyjechaliśmy pod dom po zabiegu, a on takim smutnym głosem mówi: "kurcze, a może to jednak przeze mnie":-(Ale robił oczywiście badania nasienia i posiewy i wyniki są ok, pani dr była zadowolona więc chyba wszystko ok.