reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam kochane:-)
Dagne wchodze i od rana bombowe wiesci super kochana jeszcze raz gratuluje i wiedzialam ze beda II krechy:-) szczesciara:-) a ja sie wczoraj dowiedzialam ze mojego ukochanego szef funduje nam wycieczke:-) i w maju sobie gdzies poplyniemy czy cos maja dokladnie ustalic termin i miejsce ( hihi jego szef szyba sobie ślub na maj zaplanowal)

Piekna tlusta krecha sie robi

Ostatnia edycja:
reklama
Dagne, piękna tłusta krecha ;-)
mój się wczoraj ze mnie śmiał, że robiłam test :-p i mieliśmy wczoraj na szybko sprzątanie.. bo dziś przychodzą wyceniać jego mieszkanie ;-)

Dagne superowo!! Jeszcze raz GRATULUJĘ Wam obojgu i trzymam kciuki za spokojne 9 m-cy :-)

Asiołku dobrze że juz po wszystkim ..życzę CI teraz kochana upragnionych II jak najszybciej. ;-)
Miłego dnia babeczki:-)

Ja mam płodne dni ale wczoraj wrócilismy do domku,szybki szałer , spokojnie przytuliliśmy sie na łyżeczke i poszlismy spać. Oczywiście dzwonił mi ten mój podpowiadacz..do dzieła! ale stwierdziłam ze nie będę nic inicjowała . Powiedzcie że jestem dzielna :-D:-D

Ostatnia edycja:
mag ;-) szczerze mówiąc moje jest większe :-) ale ani rodzina ani mieszkanie się nie powiększają ;-) wczoraj znów rozmawialiśmy o ślubie dzieciach ;-) nic się nie zmieniło w tej kwestii oboje chcemy, ale w późniejszym czasie ;-)
M. nawet obmyślił w jaki sposób mi się oświadczy.. poczekamy zobaczymy :-) mówi,że jeszcze potestuje mnie sobie z 1,5 roku ;-)

Iwasek, jesteś, jesteś :D a ju muszę posprzątać, bo sostra wraca z UK na święta i chce do nas wpaść na małą posiadówkę 8osobową w sobotę wieczorkiem:) ciekawe co sobie pomyslą, jak odmówię %.

reklama
Iwasek podziwiam :-)

chociaż u mnie chyba teraz płodne są , bo od 3 dni nie m ma pustyni na dole :-D ale my z moim od pamiętnej gumki nie zbliżamy się do siebie ;-) szklanka wody zamiast działa rewelacyjnie :-)

Mag.. gdyby się oświadczył to co, przyjęłabym ;-) ale wiem,że jak on coś postanowi to tak będzie ;-) No chyba,że zrobiłby taki cyrk,że prosiłby moich rodziców o moją rękę, to bym go wyśmiała ;-)

Do góry