reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne nie dziwię się Twojemu mężowi bo ja sama mam banana na twarzy :D Twoje dwie krechy dały mi taką nadzieję, że może mi też się uda, że mam ochotę już zrobić test!!!! w którym dniu cyklu TY zrobiłaś swój???

reklama
Ja nie wytrzymałam (może i bym wytrzymała, gdyby nie wczorajsza historyjka, ale nie będę sie powtarzać:)) i zrobiłam test 11 dnia po owulacji, a 25 dnia cyklu (mam 26-27dniowe). Mierzyłam temp i tak miałam cichą nadzieję (?37-37,1), ale w ostatnim cyklu zaraz przed @ spadła. Mam nadzieję, że teraz się utrzyma i mnie tylko razem z sikaczem utwierdzi w przekonaniu o fasolce :)

witam wszystkie staraczki i ciężaróweczki :) i nową kasia.natka
widzę ze duzo sie tu dzieje ja jestem z wami od wczoraj i jestescie super tak na duchu wspieracie :-) milutko tu u was :-)
A wracajac do testów owulacyjnych to tez sie zastanawialam by kupic ale uznalam ze poczekam jeszcze bo w sumie opinie są rózne...
A testy ciążowe uzywam bobo- test culy 10, i niestety jeszcze || kresek nie pokazał... ale poczekam do poniedziałku i zrobie ;)moze wtedy trzymajcie kciuki :-) w poniedziałek :-) dam wam znac odrazu.

Daga jutro zobaczysz dwie grube krechy i to juz bedziesz pewniejsza....Dziekuje za kolejne napisanie reakcji...Bylam w pracy i nie wiedziałam jakom miał reakcje.Teraz pewnie udaje ze spi a z wrazenia zasnac nie umi tez bym tak miała...Tak sie ciesze z waszego szczescia

atan - na mojej stronce jest troche o testach owu. ja tam uwazam, ze nie zaszkodzi ich uzywac pod warunkiem, ze z wiadomego zrodla i zgodnie z instrukcja obslugi dolaczona do opakowania. Najwiece mieszanych opinii czytalam odnosnie testow z alegro ale domowe laboratorium wszyscy chwala. Ja jestem leniuch rozpieszczony i uzywam elektronicznych clearblue ale opakowanie kosztuje w PL ok 100 zl, wiec drogo... ja je bardzo lubie, bo nie trzeba zgadywac jakiego koloru sa kreski, czy juz ciemne czy nie tylko jest jednoznaczna odpowiedz. Na poczatku uzywalam zwyklych paskowych i tak naprawde dopiero po jednym cyklu bylam pewna odcienia kresek :) bo w pierwszym widzialam, ze ciemne ale nie wiedzialam czy wystarczajaco :)

reklama
ide czytac twoją stronę dziekuję :) za adres ;) napisze w poniedzialek chyba ze nie wytrzymam ;) z siusianiem :p

Do góry