reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja tez sie dolacze do zyczen. Wszystkiego dobrego Staraczki i Wystarane, oby spelnily sie Wasze wszystkie marzenia,
te skryte o ktorych tu nie mowicie i to jedno, o ktorym wlasnie tutaj piszecie!!!!!!!! Oby nadchodzacy rok okazal sie dla Nas laskawszy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Ode mnie również przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia światęczne, oby przyszły rok był dla nas wszystkich rokiem najwspanialeszego cudu, który zapoczątkują dwie kreseczki a poza tym życzę Wam dużo miłości, optymizmu i wiary we wszystko co robicie.

Witam was kochane staraczki :) i juz wyczekane kobitki :)
Ja juz 5dzien bez @. bolą mnie cycki i chodze jakas rozdrażniona... juz mam powoli dosyc tych swiat ,chodz jeszcze sie nie zaczely..

A jak tam u was? jest tu ktos??

A gdzie wszystkie sa????????? Dzieci robicie??????????????? Czy jak ????????????? Wracac juz na forum szybciutko!!!!

CHyba jeszcze się objadają światecznymi potrawami.
Moj maz juz dzis w pracy. A ja siedze i jem sniadanko.
Bede ogladac zaraz film, "JAsne błekitne okna " uwielbiam go.. Smutny ale prawdziwy, to jest ulubiony film moj i mojej przyjaciolki

Pewnie tak BigChild :) zresztą ja tez przed chwilą jeszcze ciasta z kawką zjadłam na sniadanko :)
hehe...
A filmu nie oglądałam... :) jak bede miala chwilke to tez go zobacze bo ciekawa jestem... :)

reklama
Do góry