reklama
Misia test test test! Szuraj do apteki i dawaj znac, a tak serio to wizyta u gina wskazana, bo przeciez jakis tydzien, dwa temu robilas bete czy test i minus byl. Wiec zapewne zatrzymal ci sie okres. Lec do ginka on posprawdza i w razie czego da cos na wywolanie. Tymbardziej nie czekaj z tym jak palaca jestes... szybciej odstawisz. Trzymam &&&
BigChild- zaraz sie zbieram i jade sie zapisać do lekarza...wstałam i od rana jakos dziwacznie sie czuje... a jak tam u was moje kochane kobitki??
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam nie robilam dzis testu temp dzis spadła do 36,8 okresu nie widac ale juz zaczyna mnie bolec brzuch i mam brazowy sluz takze czuje ze @ przyjdzie jesli nie rozkreci sie dzis to zrobie test.jak ma byc pozytywny to wyjdzie pewnie obojetnie oktorej go zrobie
Misia wczoraj powinnam dostac
Misia wczoraj powinnam dostac
Bafinka
a u mnie dziwnie.. pisałam wam ze mam przeczucie i objawy i dzis mam 24dc i w sumie piersi mnie już nie bolą wczoraj temp spadła do 36.7 więc pomyslałam że się nie udalo.. do tego zaczeło boleć mnie podbrzusze wiec pomyślałam że @ jak nic przyjdzie a tu dzis rano zdziwko bo temp 37.1! a @ nie ma... ja głupoty dostane w tym cyklu... już sama nie wiem co myśleć....
Bafinka
bardzo nie regularne więc trudno powiedzieć ale teraz bralam clo a po nim owu występuje między 11-15 dc więc okres powinien być koło 30dc... w nowy rok jak coś testuje... choć nie wiem jak wytrzymam tek długo....
Bafinka
o to razem będziemy się stresować...
reklama
dotka85
ja tam sie nie stresuje, straam sie ograniczyc swoje mysli do minimum (choc z kazdym dniem blizej @ coraz trudniej) zeby sobie jakis objawow urojonych nie wywolac co bedzie to bedzie i tak nie mam na to wpływu, ale prezencikiem noworocznym jakby co nie pogardze
Podziel się: