reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Misia test test test! :tak: Szuraj do apteki i dawaj znac, a tak serio to wizyta u gina wskazana, bo przeciez jakis tydzien, dwa temu robilas bete czy test i minus byl. Wiec zapewne zatrzymal ci sie okres. Lec do ginka on posprawdza i w razie czego da cos na wywolanie. Tymbardziej nie czekaj z tym jak palaca jestes... szybciej odstawisz. Trzymam &&&

BigChild- zaraz sie zbieram i jade sie zapisać do lekarza...wstałam i od rana jakos dziwacznie sie czuje... a jak tam u was moje kochane kobitki??

Misia tylko koniecznie powiedz jaki wynik!!

Ja mam dzisiaj tak beznadziejny humor że szkoda gadać. Do tego wywaliło mi brzuch i mi niedobrze. No i @...

witam nie robilam dzis testu temp dzis spadła do 36,8 okresu nie widac ale juz zaczyna mnie bolec brzuch i mam brazowy sluz takze czuje ze @ przyjdzie jesli nie rozkreci sie dzis to zrobie test.jak ma byc pozytywny to wyjdzie pewnie obojetnie oktorej go zrobie

Misia wczoraj powinnam dostac

a u mnie dziwnie.. pisałam wam ze mam przeczucie i objawy i dzis mam 24dc i w sumie piersi mnie już nie bolą wczoraj temp spadła do 36.7 więc pomyslałam że się nie udalo.. do tego zaczeło boleć mnie podbrzusze wiec pomyślałam że @ jak nic przyjdzie a tu dzis rano zdziwko bo temp 37.1! a @ nie ma... ja głupoty dostane w tym cyklu... już sama nie wiem co myśleć....

bardzo nie regularne więc trudno powiedzieć ale teraz bralam clo a po nim owu występuje między 11-15 dc więc okres powinien być koło 30dc... w nowy rok jak coś testuje... choć nie wiem jak wytrzymam tek długo....

reklama
ja tam sie nie stresuje, straam sie ograniczyc swoje mysli do minimum (choc z kazdym dniem blizej @ coraz trudniej) zeby sobie jakis objawow urojonych nie wywolac :) co bedzie to bedzie i tak nie mam na to wpływu, ale prezencikiem noworocznym jakby co nie pogardze :D

Do góry