amalfi- no nie przyszla. powinnam dostac 19.12 a juz jest 26.12misia a ty jak tam???? Masz juz @???????????
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a ja dzis pospalam oststnio strasznie sie nie wysypiam @ jeszcze nieprzyszla powinna dzis jakby co jutro lub po jutrze testuje
To tak jak i ja. dzisiaj pospalam do 10 3mam &&&&& by nie przyszla...a ja dzis pospalam oststnio strasznie sie nie wysypiam @ jeszcze nieprzyszla powinna dzis jakby co jutro lub po jutrze testuje
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
misia i ja tez ciagle sie dre na wszystkich wszystko mnie wk @ jeszcze nie ma zadnego plamienia tez a zawsze było min dzien przed
misia i ja tez ciagle sie dre na wszystkich wszystko mnie wk @ jeszcze nie ma zadnego plamienia tez a zawsze było min dzien przed
misia rob testa albo bete jutro!!!!! Bo cos na fasolke mi to wyglada, tyle dni po terminie i @ jeszcze nie ma
amalfi-no nie ma ale nie wiem dlaczego nadal mam co do tego wszystkiego wątpliwości. dzisiaj mam jakies dziwne kucia w podbrzuszu. jem jak swinia... i pomimo iz jestem najedzona to i tak jem... mam wyrzuty sumienia bo jestem paląca... a pale... i z każdym papierosem czuje ze jak narazie nie powinnam tego robic.
kwiatuszekq20- a kiedy powinnas dostac??
reklama
Misia test test test! Szuraj do apteki i dawaj znac, a tak serio to wizyta u gina wskazana, bo przeciez jakis tydzien, dwa temu robilas bete czy test i minus byl. Wiec zapewne zatrzymal ci sie okres. Lec do ginka on posprawdza i w razie czego da cos na wywolanie. Tymbardziej nie czekaj z tym jak palaca jestes... szybciej odstawisz. Trzymam &&&
Podziel się: