reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Misia troche malo danychw tym wykresie odnosnie temparatur, ciezko cos powiedziec
Malwinka nasze fasoleczki to Devi i Juliet
Jaga beda przyjaciolkiu 0,100 wiec taka jak Twoja, i wszystko jasne

reklama
U mnie wygląda na to, że też nic z tego. Ale rano podjęliśmy decyzję z M., że staramy się do moich urodzin w sierpniu a potem..........

Życzę Wam dziewczynki zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a przede wszystkim wymarzonych 2 kreseczek!
mnie nie będzie pewnie w najbliższym czasie, bo teraz u moich Rodziców, potem u Teściów i zawitam w Nowym Roku dopiero. Dziś mam pierwsze usg to może uda mi się jeszcze wieczorem wpaść :)
Trzymajcie się ciepło i jeszcze raz wspaniałych Świąt Wam życzę!! :-)

hej dziewczynki, chcialabym życzyć Wam najpiękniejszych Świąt, zdrowia, miłości, rodzinnego ciepła, radości oraz sukcesów i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku 2011.

No i najważniejsze - upragnionych II kreseczek na TC ;)

kochane
Wszystkiego najlepszego na te swieta
te ktore w tm czasie beda robic malensto zycze cudu Bozonarodzeniowego :o)
tym ktore juz wiedza ze beda mamami a maja jakies dolegliwosci to zycze dobrego samopoczucia, tym ktorym sie nie udalo i na swieta maja @ zycze by podczas wygladania 1 gwiazdki wypowiedzialy zycznie ktore spelni sie w najblizszym czasie

wszystkiego najlepszego z okazji swiat

Witajcie moje kochane... :)
Pewnie juz spicie...
Ja jakos nie moge zasnąć :/
Ledwo zyje ale w ciąż na nogach :) hehehe
Ja rónież chce wam życzyć spokojnych,rodzinnych świat. :)
Duuuzo sie najedzcie by podczas staranek mozna było co spalać :) II kreseczek oczywiście i wszystkiego czego tylko pragniecie :)

reklama
Do góry