reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam kochane misia dokladnie troche malo danych
Agusia8426
Fanka BB :)
E
ela_86
Gość
Życzę Wam dziewczynki zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a przede wszystkim wymarzonych 2 kreseczek!
mnie nie będzie pewnie w najbliższym czasie, bo teraz u moich Rodziców, potem u Teściów i zawitam w Nowym Roku dopiero. Dziś mam pierwsze usg to może uda mi się jeszcze wieczorem wpaść
Trzymajcie się ciepło i jeszcze raz wspaniałych Świąt Wam życzę!! :-)
mnie nie będzie pewnie w najbliższym czasie, bo teraz u moich Rodziców, potem u Teściów i zawitam w Nowym Roku dopiero. Dziś mam pierwsze usg to może uda mi się jeszcze wieczorem wpaść
Trzymajcie się ciepło i jeszcze raz wspaniałych Świąt Wam życzę!! :-)
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
hej dziewczynki, chcialabym życzyć Wam najpiękniejszych Świąt, zdrowia, miłości, rodzinnego ciepła, radości oraz sukcesów i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku 2011.
No i najważniejsze - upragnionych II kreseczek na TC
No i najważniejsze - upragnionych II kreseczek na TC
kochane
Wszystkiego najlepszego na te swieta
te ktore w tm czasie beda robic malensto zycze cudu Bozonarodzeniowego )
tym ktore juz wiedza ze beda mamami a maja jakies dolegliwosci to zycze dobrego samopoczucia, tym ktorym sie nie udalo i na swieta maja @ zycze by podczas wygladania 1 gwiazdki wypowiedzialy zycznie ktore spelni sie w najblizszym czasie
wszystkiego najlepszego z okazji swiat
Wszystkiego najlepszego na te swieta
te ktore w tm czasie beda robic malensto zycze cudu Bozonarodzeniowego )
tym ktore juz wiedza ze beda mamami a maja jakies dolegliwosci to zycze dobrego samopoczucia, tym ktorym sie nie udalo i na swieta maja @ zycze by podczas wygladania 1 gwiazdki wypowiedzialy zycznie ktore spelni sie w najblizszym czasie
wszystkiego najlepszego z okazji swiat
Witajcie moje kochane...
Pewnie juz spicie...
Ja jakos nie moge zasnąć :/
Ledwo zyje ale w ciąż na nogach hehehe
Ja rónież chce wam życzyć spokojnych,rodzinnych świat.
Duuuzo sie najedzcie by podczas staranek mozna było co spalać II kreseczek oczywiście i wszystkiego czego tylko pragniecie
Pewnie juz spicie...
Ja jakos nie moge zasnąć :/
Ledwo zyje ale w ciąż na nogach hehehe
Ja rónież chce wam życzyć spokojnych,rodzinnych świat.
Duuuzo sie najedzcie by podczas staranek mozna było co spalać II kreseczek oczywiście i wszystkiego czego tylko pragniecie
reklama
Podziel się: