reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja tez sie dolacze do zyczen. Wszystkiego dobrego Staraczki i Wystarane, oby spelnily sie Wasze wszystkie marzenia,
te skryte o ktorych tu nie mowicie i to jedno, o ktorym wlasnie tutaj piszecie!!!!!!!! Oby nadchodzacy rok okazal sie dla Nas laskawszy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

reklama
Ode mnie również przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia światęczne, oby przyszły rok był dla nas wszystkich rokiem najwspanialeszego cudu, który zapoczątkują dwie kreseczki a poza tym życzę Wam dużo miłości, optymizmu i wiary we wszystko co robicie.

Witam was kochane staraczki :) i juz wyczekane kobitki :)
Ja juz 5dzien bez @. bolą mnie cycki i chodze jakas rozdrażniona... juz mam powoli dosyc tych swiat ,chodz jeszcze sie nie zaczely..

A jak tam u was? jest tu ktos??

A gdzie wszystkie sa????????? Dzieci robicie??????????????? Czy jak ????????????? Wracac juz na forum szybciutko!!!!

CHyba jeszcze się objadają światecznymi potrawami.
Moj maz juz dzis w pracy. A ja siedze i jem sniadanko.
Bede ogladac zaraz film, "JAsne błekitne okna " uwielbiam go.. Smutny ale prawdziwy, to jest ulubiony film moj i mojej przyjaciolki

Pewnie tak BigChild :) zresztą ja tez przed chwilą jeszcze ciasta z kawką zjadłam na sniadanko :)
hehe...
A filmu nie oglądałam... :) jak bede miala chwilke to tez go zobacze bo ciekawa jestem... :)

reklama
Do góry