reklama
ata- no wlasnie az sie boje tej naszej kobiecej intuicji i podsiwadomosci...moja wlasnie mi podpowiada ze pomimo intesywnych staran moze byc ciezko w tym miesiacu...ale mam nadzieje, nie daje sie I za ciebie trzymam kciuki, sczegolnie ze juz po termini @ jestes i jej dlaje nie ma wiec szanse masz duuuuze
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
kurcze kurcze kurcze, wlasnie przyszla ta okropna, wstretna, beznadziejna @! Zupelnie bezobjawowo. Ale ja jej nienawidze!!
no to my tak wszystkie mamy o niej takie zdanie hahhaahhahahahah, ewika ale tak jak mówisz nowy cykl sie zaczyna takz e nowe próby
czesc dziewczyny)) widze ze juz czekacie na wiadomosci a wiec testu nie zrobiłam jeszcze, tak mi zimno bylo ze po pracy prosto do domciu biegiem i juz nie wstapiłam do apteki, ale @nie przyszla tak wiec jest cały czas nadzieja...)) az mi trudno w to uwierzyc, kładłam sie spac wczoraj z mysla ze sie dzisiaj pojawi....
ata - a my jak na szpileczkach tu siedzimy i cały czas zagladamy - ale nic jak jutro to jutro tylko nas nie wykiwaj hahahhahaahhahah
w takim badz razie kciuki dalej zacisniete
reklama
paulina8820
Fanka BB :)
heh a ja myślałam że super wieści czekają na mnie po wejściu na bb ale mam nadzieję że jutro będą czekały
właśnie wróciłam z godzinnej przeprawy z śniegiem ale podjazd dla mężulka odśnieżony choć trochę
właśnie wróciłam z godzinnej przeprawy z śniegiem ale podjazd dla mężulka odśnieżony choć trochę
Podziel się: