reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
cześć
ata czemu nas tak trzymasz w niepewnosci

zoszka
jak w nałogu to forum :)

my siedzimy w domu,chyba dziś choinkę ubierzemy,bo nuddyy
miłej środy

Ja też się witam.

Ata czekamy bardzo cierpliwie na dobre wiadomości. Kciukasy zaciśnięte.

Ela Ty się dziewczyno nie załamuj. Wiesz przecież, że jesteś w ciąży i tyle. I maluszka w brzuszku nie denerwuj, że w niego nie wierzysz. Pomyśl tylko może o jakiejś bardziej doświadczonej pani doktor, która ma lepszy sprzęt. Uściski Kochana.

A tak w ogóleto chciałam Wam powiedzieć, że grudzień to będzie dobry miesiąc dla nas. Głęboko w to wierzę.

Ja nie moge ubrac choinki bo jej nie kupilam jeszcze, bo nie chce plastikowej, a zywych jeszcze nie ma. Ale udekoruje dzis okno lampkami moze.
ata gdzies ty jest????

Amalfi ja tez zywa bede miała - u nas juz sa - ale sie wstrzymam jesze z dwa tygodnie i wtedy kupie - myzsez tez ozdoby kupic bo wszystko wyrzuciłam w tamtym roku ;P

A ta kciuki zacisniete z całej siły dalej ;P

reklama
Do góry