reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
No to ładnie Trzymam kciuki i czekam na teścik!!!28 dc. u mnie to juz po terminie ze dwa dni...
paulina8820
Fanka BB :)
ata to czekamy z niecierpliwością
a ja już teraz tylko czekam do testowania mam nadzieję że szybko minie ten czas ;-)
ehh idę pooglądać tv i będę czekać na mężulka jak ja nie lubię zimy i jak mężulek musi wracać po nocy do domu
a ja już teraz tylko czekam do testowania mam nadzieję że szybko minie ten czas ;-)
ehh idę pooglądać tv i będę czekać na mężulka jak ja nie lubię zimy i jak mężulek musi wracać po nocy do domu
sergeevna
Pysiołkowa Mama
paulina, mój jak się spóźnił dzisiaj do domu całe półtora godziny!! Myślałam, że zawału serca dostanę
a do testowania szybko czas zleci, zobaczysz teraz jeszcze ubieranie choinki, przygotowania do świąt... Jest czym się zająć (myśli - też ;-) )
a do testowania szybko czas zleci, zobaczysz teraz jeszcze ubieranie choinki, przygotowania do świąt... Jest czym się zająć (myśli - też ;-) )
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
tez tam mysle elu - zrób sobie drógi tescik tak tylko dla siebie jak sie denerwujesz ale jak dla mnie nie ma po co - bo wszystko jasne ;Pela, bedzie dobrze, nie stresuj sie, zrób sobie drugi test a sie uspokoisz trzymam kciuki
Po co ma kase marnowac na testy, przeciez jest w ciazy!!! Tylko temu ze ginka nie potwierdzila na 100 %???? Taka procedura pewnie, 2tyg szybko zleca
Potwierdzam w 100% po prostu maja takie procedury i musza sie ich trzymac, a za dwa tygodnie beda zdjatka i wszystko - no i przedewszystkim piekny usmiech na buzce mamy
dziewczynki, właśnie wróciłam od gin i powiedział mi po usg, że mimo pół-dniowych okresów wszystko jest w porządku. Dziś 13 d.c i są dwa pęcherzyki jeden 33x24 mm a drugi o średnicy 21mm. Napomknął tylko że po clo często zdarzają się ciąże bliźniacze, ale czy dwa pęcherzyki zawsze to oznaczają, jak myślicie? Mam iść na na usg w czwartek zobaczyć czy pęcherzyki pękły.
jest to nawet w ulotce - czesto to u nich znaczy czesciej niz po owulacji naturalnej niestymulowanej - a musi ci to powiedziec bo jakby akurat tobie tak wypadło ze beda blizniaki to nie mozesz go zaskarzyc do sadu bo wiedziaąłs i sie zgodziłas.
Dwa pecherzyki nie zawsze to oznaczaja bo obydwa nie musza sie zapłodnic, podzielic alboo zagniezdzic prawidłowo.A to wszystko ma na to wpływ. Takze bez stresikow i trzymam kciuki
jestem ponownie)) cały dzien zlecial i @ sie nie pojawiła:-) ciekawe co to bedzie jutro... boli mnie od wczoraj w dolku jakby na okres ale tak delikatnie,i to od wczoraj... sama juz nie wiem. zawsze bolało ostro i od razu przyszla... i pobolało goszinke i przeszlo ,a teraz dziwnie jakos, nawet apetytu nie mam jak zawsze...
ATA KCIUKI ZACISNIETE I CZEKAMY NA TESTOWANKO!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez juz sie zbieram spac powoli
reklama
Podziel się: