reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dzieki dziewczyny za te kciuki:) jutro popo odezwe sie i dam znac ja sytuacja wyglada:))) a teraz zmykam ,bo jutro na rano:))) pozdrawiam pa

ata to czekamy z niecierpliwością
a ja już teraz tylko czekam do testowania mam nadzieję że szybko minie ten czas ;-)
ehh idę pooglądać tv i będę czekać na mężulka jak ja nie lubię zimy i jak mężulek musi wracać po nocy do domu :no:

paulina, mój jak się spóźnił dzisiaj do domu :sad: całe półtora godziny!! Myślałam, że zawału serca dostanę :sad:

a do testowania szybko czas zleci, zobaczysz :tak: teraz jeszcze ubieranie choinki, przygotowania do świąt... Jest czym się zająć :laugh2: (myśli - też ;-) )

ela, bedzie dobrze, nie stresuj sie, zrób sobie drugi test a sie uspokoisz ;) trzymam kciuki ;)
tez tam mysle elu - zrób sobie drógi tescik tak tylko dla siebie jak sie denerwujesz ale jak dla mnie nie ma po co - bo wszystko jasne ;P
Po co ma kase marnowac na testy, przeciez jest w ciazy!!! Tylko temu ze ginka nie potwierdzila na 100 %???? Taka procedura pewnie, 2tyg szybko zleca

Potwierdzam w 100% po prostu maja takie procedury i musza sie ich trzymac, a za dwa tygodnie beda zdjatka i wszystko - no i przedewszystkim piekny usmiech na buzce mamy :D

dziewczynki, właśnie wróciłam od gin i powiedział mi po usg, że mimo pół-dniowych okresów wszystko jest w porządku. Dziś 13 d.c i są dwa pęcherzyki jeden 33x24 mm a drugi o średnicy 21mm. Napomknął tylko że po clo często zdarzają się ciąże bliźniacze, ale czy dwa pęcherzyki zawsze to oznaczają, jak myślicie? Mam iść na na usg w czwartek zobaczyć czy pęcherzyki pękły.

jest to nawet w ulotce - czesto to u nich znaczy czesciej niz po owulacji naturalnej niestymulowanej - a musi ci to powiedziec bo jakby akurat tobie tak wypadło ze beda blizniaki to nie mozesz go zaskarzyc do sadu bo wiedziaąłs i sie zgodziłas.
Dwa pecherzyki nie zawsze to oznaczaja bo obydwa nie musza sie zapłodnic, podzielic alboo zagniezdzic prawidłowo.A to wszystko ma na to wpływ. Takze bez stresikow i trzymam kciuki

jestem ponownie:))) cały dzien zlecial i @ sie nie pojawiła:):-) ciekawe co to bedzie jutro... boli mnie od wczoraj w dolku jakby na okres ale tak delikatnie,i to od wczoraj... sama juz nie wiem. zawsze bolało ostro i od razu przyszla... i pobolało goszinke i przeszlo ,a teraz dziwnie jakos, nawet apetytu nie mam jak zawsze...

ATA KCIUKI ZACISNIETE I CZEKAMY NA TESTOWANKO!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez juz sie zbieram spac powoli :p

reklama
Do góry