reklama
anuszka
stara-czka
jesli chodzi o TAP MADL
chociaż widać , że ta druga blondi ma jakieś szanse w tym świecie
e tam, wszystkim trzem kibicuje... nie są takie złe...
co do sushi to mam chrapkę ale też się boję, kiedyś spróbowałam od kumpeli ale taki ohydny sos był, że mam stracha...
dotka ale twoj piesio robi fajne sztuczki, zazdroszczę ...mój też coś już potrafi ale jeszcze dużo przed nią ...
julieet a ten twój mały duży czort słodziak...
ja sie tez swoim pochwale
ja tak samofajnie, że Kaśka odpadła (...) ja kibicuję Oli
chociaż widać , że ta druga blondi ma jakieś szanse w tym świecie
e tam, wszystkim trzem kibicuje... nie są takie złe...
co do sushi to mam chrapkę ale też się boję, kiedyś spróbowałam od kumpeli ale taki ohydny sos był, że mam stracha...
dotka ale twoj piesio robi fajne sztuczki, zazdroszczę ...mój też coś już potrafi ale jeszcze dużo przed nią ...
julieet a ten twój mały duży czort słodziak...
ja sie tez swoim pochwale
Ostatnia edycja:
Malwinka91
Zaangażowana w BB
Ja zaraz nie wyrobie brzuch mnie boli jak na @ masakra
Malwinka91
Zaangażowana w BB
oki narazie znikam się chwile położyć będę późniejKochana to wez sobie moze no-spe i czekaj, moze to wcale nie na @ tylko sobie fasolinka gniazdko mosci, tego Ci zyczę
dotka85
Fanka BB :)
A ja znikam, do jutra do zobaczenia na kawce po 9, dobranoc wszystkim
Oczekusia moj pracusiu, nie przepracuj sie odpoczywaj kochana
Miss widze ze jestes wypompowana po wczorajszym baseniku bo tez nie wpadlas popoludniu
Oczekusia moj pracusiu, nie przepracuj sie odpoczywaj kochana
Miss widze ze jestes wypompowana po wczorajszym baseniku bo tez nie wpadlas popoludniu
Ostatnia edycja:
Devi, ja też nigdy sushi nie jadłam, podejrzewam że mi będzie smakowało, mniej więcej od roku wybieramy się z mężem na sushi, ale jakoś nam nie po drodze, poleć jakąś dobrą restaurację we Wro
we Wro sprawdzona mam Sakane ale to chyba najdroższe sushi we Wro, poza tym polecam takie małe lokum na Jagodnie
Kupiłam dziś test...oby wytrzymał jeszcze tydzień i 4 dni
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
o wy psiary :-) słodkie te wasze mordeczki :-) ja też psiarą jestem, kocham wszystkie psiaki, a to moja mała
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
reklama
Podziel się: