reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jesli chodzi o TAP MADL
fajnie, że Kaśka odpadła (...) ja kibicuję Oli
ja tak samo :)
chociaż widać , że ta druga blondi ma jakieś szanse w tym świecie
e tam, wszystkim trzem kibicuje... nie są takie złe... :D
co do sushi to mam chrapkę ale też się boję, kiedyś spróbowałam od kumpeli ale taki ohydny sos był, że mam stracha...
dotka ale twoj piesio robi fajne sztuczki, zazdroszczę ...mój też coś już potrafi ale jeszcze dużo przed nią ...
julieet a ten twój mały duży czort słodziak...
ja sie tez swoim pochwale

Ostatnia edycja:
Kochana to wez sobie moze no-spe i czekaj, moze to wcale nie na @ tylko sobie fasolinka gniazdko mosci, tego Ci zyczę

A ja znikam, do jutra do zobaczenia na kawce po 9, dobranoc wszystkim :)

Oczekusia moj pracusiu, nie przepracuj sie odpoczywaj kochana
Miss widze ze jestes wypompowana po wczorajszym baseniku bo tez nie wpadlas popoludniu :)

Ostatnia edycja:
Devi, ja też nigdy sushi nie jadłam, podejrzewam że mi będzie smakowało, mniej więcej od roku wybieramy się z mężem na sushi, ale jakoś nam nie po drodze, poleć jakąś dobrą restaurację we Wro :D

we Wro sprawdzona mam Sakane ale to chyba najdroższe sushi we Wro, poza tym polecam takie małe lokum na Jagodnie ;)

Kupiłam dziś test...oby wytrzymał jeszcze tydzień i 4 dni :D

reklama
Do góry