reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Malwinka Twoje yorki tez slodziutkie takie chudzielce, sasiadka w bramie obok ma tez takiego malego słodziaka :)

Sushi rzeczywiscie wszystkie pochlonelo. Ja mojego wafla jutro bede robic dopiero bo wafla w spożywczaku nie bylo

No są slodziutkie i kochane ta mniejsza to suczka ma 6 miesięcy i wabi się Sonia a ten większy to pies i wabi się kajtek on ma 2 lata.

Dotka, jeeeny, ale masz dzielnego pieska, kochaniutki jest i tak sobie super radzi no i szacunek dla Was, że go przygarnęliście za to piwo :)

Malwinka, też mam yorka, ma już 7 lat, ale trzyma się młodo, mamy jeszcze 4-miesięczną golden retrieverkę, tworzą wybuchowy duet :)

Devi, ja też nigdy sushi nie jadłam, podejrzewam że mi będzie smakowało, mniej więcej od roku wybieramy się z mężem na sushi, ale jakoś nam nie po drodze, poleć jakąś dobrą restaurację we Wro :D

No to już dużo ma ten twój piesek. Mój ma 2 lata a suczka 6miesięcy kupiłam ją dla mojego pieska żeby nie był samotny i będę sobie rozmnażać.

I u mnie chyba nici z fasolinki bo boli mnie brzuch jak na @ :(

No na to wygląda że wszystkie poszły na to sushi i tylko ja tu zastałam:)

Ostatnia edycja:
reklama
Julieetko pieseczek moj faktycznie jest bardzo dzielny i kochany nie wyobrazam sobie zycia bez niego :)

Malwinko moj piesek ma 10 lat ale zwawy jest jak robaczek :)

hej kochane u mnie na szczęście skończyły się nocki mam 2 dni wolnego więc wracam do życia i do was w sumie się cieszę że ma wolne bo akurat będziemy mieć dużo czasu z mężulkiem na przytulachy
dzisiaj strasznie zimno u nas i mój psiaczek nawet nie chce wychylać nosa z domu muszę ją na siłę wyganiać na siku ajak wraca to tylko śpi słodko

hej kochane u mnie na szczęście skończyły się nocki mam 2 dni wolnego więc wracam do życia i do was w sumie się cieszę że ma wolne bo akurat będziemy mieć dużo czasu z mężulkiem na przytulachy
dzisiaj strasznie zimno u nas i mój psiaczek nawet nie chce wychylać nosa z domu muszę ją na siłę wyganiać na siku ajak wraca to tylko śpi słodko

Tez masz fajnego pieska

Paulinko Twoja psiunka podobna do mojego Magnika, jakbys potrzebowala reproduktora to przyjezdzaj do WRO :) Ja tez jestes straszna psiara, podobnie jak Ty juliet

to ja się też pochwalę, a co!
to mały-duży czort:
DSCN3786.JPG

a to starszy, ale mniejszy:
yogi009.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry