reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc Dziewczyny

U nas pogoda ładna to i usmiech od rana na buzi ;)

Betka sliczna jest - naprawde duza ;)

Dziekuje za miłe przyjecie dziewczyny

Po silowni i do pracy - moze potem zagladne jak przyjde zpracy

papa

reklama
Hej, hej :-) jakaś ostatnio zalatana jestem i nie mam czasu wejść na forum, no ale teraz na chwilkę mi się udało. Muszę się pochwalić, że kupiłam wkońcu ziółka. Tylko nie te o których była mowa wcześniej, ale mieszankę ojca Klimuszki. Tak mi doradziła pani w zielarskim, podobno ten Klimuszko lepszy zielasz no i na dodatek dawki ziół są większe. W każdym razie dostałam do mojej mieszanki z 7 paczek różnych ziół i jak sobie je połączyłam to wyszła mega wielka miska! Pachną fantastycznie, a jak smakują okaże się za 2 godzinki jak się zaparzą:-) Zobaczymy czy będą efekty... w każdym razie na pewno będę bardziej zrelaksowana, bo parę ziół ma przede wszystkim działanie uspokajające :-)

dziewuszki, ja tylko na momencik. DOstałam wyniki pierwszej betki: ponad 9800 więc chyba będzie dobrze ale czekam na wyniki drugiej do jutro i znikam!!miłego dzionka!!

Kochana beta idealna na 6-7 tydzień ciąży czyli wszystko jak najbardziej dobrze:-)

A poza tym mam mały problem z tabelką bo coś mi sie zacina strona na której wgrywałam zdjęcie i nie mogę nic wgrać, ale jeszcze wieczorkiem spróbuję:-)

Co do objawów ciążowych, to przede wszystkim u mnie była senność. W sumie ciężko jest ją pomylić ze zwykłym niewyspaniem. Ja po prostu zasypiałam w pół zdania i po 12h wstawałam dalej niewyspana.

ja juz wczesniej pisalam ze ja jestem codziennie niewyspana. ... klade sie spac jakos kolo 22 a wstaje o 8 czyli przesypiam 10 godzin i dzisiaj jak wstalam to o 12 musialam sie polożyc bo ormalnie oczy same mi sie zamykały :) I tak juz mam dobre 2 tyg :confused::confused:.... Ale mi sie wydaje ze to raczej przez ta barowa pogode...

ja juz wczesniej pisalam ze ja jestem codziennie niewyspana. ... klade sie spac jakos kolo 22 a wstaje o 8 czyli przesypiam 10 godzin i dzisiaj jak wstalam to o 12 musialam sie polożyc bo ormalnie oczy same mi sie zamykały :) I tak juz mam dobre 2 tyg :confused::confused:.... Ale mi sie wydaje ze to raczej przez ta barowa pogode...

Ja też ciągle jestem niewyspana, a mam dziś 3 dc. Więc nie ma co sobie wmawiać objawów, bo się niepotrzebnie nakręcacie... wszystkie obiawy ciążowe są również obiawami nieciążowymi... niestety taki mamy organizm beznadziejny.

a moje ziółka smakują okropnie :-( nie da się ich wypić bez cukru, wolałabym je wąchać :-) ale skoro mają pomóc to będę pić z radością :-)

oglądam właśnie "majkę" a zakupy na caly tydzień leżą w aucie w bagażniku:)
a co...niech mój m dźwignie jak wróci z pracy,bo na drugim piętrze mieszkamy,a ja cały rok się męczę.
a co tu takie pustki?
a nasza lista jest imponująca, jak w dzienniku :)

Ostatnia edycja:
Ja też ciągle jestem niewyspana, a mam dziś 3 dc. Więc nie ma co sobie wmawiać objawów, bo się niepotrzebnie nakręcacie... wszystkie obiawy ciążowe są również obiawami nieciążowymi... niestety taki mamy organizm beznadziejny.

a moje ziółka smakują okropnie :-( nie da się ich wypić bez cukru, wolałabym je wąchać :-) ale skoro mają pomóc to będę pić z radością :-)

dlatego ja tam napisałam ze to przez pogode :p Bo wiem że to nie ciaża :p

Ale mnie mąż pozytywnie zaskoczył :-) robię sobie ziółka, a on się pyta co to? i czy też może wypić? Ja mu mówie, że nie bardzo smakuje, a on że skoro to ma pomóc to wypije :-) normalnie szok!!! A myślałam, że będę musiała go siłą zmuszać... a tak w ogóle to podgrzałam i posłodziłam trochę i w sumie smakują dużo lepiej niż zimne.

Co do listy to jest już nas 20 (albo i więcej bo nie wiem czy wszystkie wpisane) normalnie mafia :-) wrocławianki ja apeluję o masowe ciąże :-) będzie raźniej i ciaśniej na porodówkach... coraz bliżej święta, coraz bliżej święta :-)

reklama
anna_ to super :)) a martwiłaś się :) teraz to już na pewno się uda na święta :))

Pan "Pogodynek" zapowiada, że w przyszłym tygodniu zaczyna się zima :)) a jak zima to znaczy, że Święta za pasem, a jak Święta to Nowy Rok, a z Nowym Rokiem nowe wyzwania, nowe cele :)) lubię grudzień :) niech już przyjdzie :) i puszysty śnieg, a nie ciapa... rozmarzyłam się :)) nie mogę się doczekać już Świąt po prostu :))
tyle tylko, że trzeba wymyśleć znowu ok. 15 prezentów... prezenty uwielbiam dawać, ale zawsze duży problem z poszukiwaniami czegoś odpowiedniego... tym bardziej, że w tym roku ograniczone fundusze..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry