reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lilou ja się nie przyczepiam, że ktoś tam pali, to sprawa palaczy co robią ze swoim życiem i płucami, ale w momencie ciąży taka osoba jest odpowiedzialna jeszcze za zdrowie kogoś innego i wtedy to już nie jest tylko jej sprawa, ale też sprawa jej dziecka... mnie to wkurza bardzo i zawsze będzie. Swoje życie można sobie zmarnować na własne życzenie, ale nie wciągajmy w to dzieciątka, które nie może się sprzeciwić...

i bardzo się cieszę, wprowadzili u nas zakaz palenia wszędzie... zobaczymy jak to będzie przestrzegane, ale ja nie mam zamiaru biernie wdychać tego gów** . Ja kiedyś paliłam, ale odkąd miałam zajęcia w szpitalu na oddziale pulmonologii i zobaczyłam 50letniego palacza z zaawansowanym rakiem płuc z przerzutami, który miał pół roku życia przed sobą to stwierdziłam, że raz na zawsze rzucam to gów**. Jeszcze staram się przekonać o tym mojego palącego męża... mam nadzieję, że uda mi się go przekonać :) ale prawda jest taka, że jak sam nie zechce to ja nic zrobię....

witam nową staraczkę :)

anuszka a ja słyszałam że zielona herbata to samo dobro :szok: dlatego piję od wczoraj, bo nie znoszę jej i nigdy nie piłam :szok: a teraz zbiłaś mnie z tropu ... :szok: może się jednak wstrzymam.... no, ale co w niej może zaszkodzić? przecież zawiera te antyutleniacze i w ogóle....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lilou ja się nie przyczepiam, że ktoś tam pali, to sprawa palaczy co robią ze swoim życiem i płucami, ale w momencie ciąży taka osoba jest odpowiedzialna jeszcze za zdrowie kogoś innego i wtedy to już nie jest tylko jej sprawa, ale też sprawa jej dziecka... mnie to wkurza bardzo i zawsze będzie. Swoje życie można sobie zmarnować na własne życzenie, ale nie wciągajmy w to dzieciątka, które nie może się sprzeciwić...

Elka tu Cię popieram dlatego napisałam,że taka matka będzie mieć wyrzut sumienia- więc jej sprawa.

anna_ ja myślę,że oczekująca to oczekująca :-) znamy się z innego forum:)

czesc KOchana za takim oczkiem ladnym sie kryjesz :)
co mnie zdradziło hahahhaahahha, opis chyba nie byłam zbyt orginalana hahahahhahaha

Co do palenia to Podpisuje sie pod wypowiedza ze mozna sobie truc swoje zycie a nie malenstwa które jest bogu ducha winne i msi wdychac to swinstwo

reklama
czesc KOchana za takim oczkiem ladnym sie kryjesz :)
co mnie zdradziło hahahhaahahha, opis chyba nie byłam zbyt orginalana hahahahhahaha

oczekująca 50% po nicku ,drugie 50% po biografii :D
wiesz jak tu fajnie:) jak widzisz staram się bez skutku ....ale fajnie atmosfera mija i tu szybko dziewczyny fasolkują:) posiedzisz trochę- zobaczysz

Do góry