reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lilou ja się nie przyczepiam, że ktoś tam pali, to sprawa palaczy co robią ze swoim życiem i płucami, ale w momencie ciąży taka osoba jest odpowiedzialna jeszcze za zdrowie kogoś innego i wtedy to już nie jest tylko jej sprawa, ale też sprawa jej dziecka... mnie to wkurza bardzo i zawsze będzie. Swoje życie można sobie zmarnować na własne życzenie, ale nie wciągajmy w to dzieciątka, które nie może się sprzeciwić...

i bardzo się cieszę, wprowadzili u nas zakaz palenia wszędzie... zobaczymy jak to będzie przestrzegane, ale ja nie mam zamiaru biernie wdychać tego gów** . Ja kiedyś paliłam, ale odkąd miałam zajęcia w szpitalu na oddziale pulmonologii i zobaczyłam 50letniego palacza z zaawansowanym rakiem płuc z przerzutami, który miał pół roku życia przed sobą to stwierdziłam, że raz na zawsze rzucam to gów**. Jeszcze staram się przekonać o tym mojego palącego męża... mam nadzieję, że uda mi się go przekonać :) ale prawda jest taka, że jak sam nie zechce to ja nic zrobię....

witam nową staraczkę :)

anuszka a ja słyszałam że zielona herbata to samo dobro :szok: dlatego piję od wczoraj, bo nie znoszę jej i nigdy nie piłam :szok: a teraz zbiłaś mnie z tropu ... :szok: może się jednak wstrzymam.... no, ale co w niej może zaszkodzić? przecież zawiera te antyutleniacze i w ogóle....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lilou ja się nie przyczepiam, że ktoś tam pali, to sprawa palaczy co robią ze swoim życiem i płucami, ale w momencie ciąży taka osoba jest odpowiedzialna jeszcze za zdrowie kogoś innego i wtedy to już nie jest tylko jej sprawa, ale też sprawa jej dziecka... mnie to wkurza bardzo i zawsze będzie. Swoje życie można sobie zmarnować na własne życzenie, ale nie wciągajmy w to dzieciątka, które nie może się sprzeciwić...

Elka tu Cię popieram dlatego napisałam,że taka matka będzie mieć wyrzut sumienia- więc jej sprawa.

anna_ ja myślę,że oczekująca to oczekująca :-) znamy się z innego forum:)

czesc KOchana za takim oczkiem ladnym sie kryjesz :)
co mnie zdradziło hahahhaahahha, opis chyba nie byłam zbyt orginalana hahahahhahaha

Co do palenia to Podpisuje sie pod wypowiedza ze mozna sobie truc swoje zycie a nie malenstwa które jest bogu ducha winne i msi wdychac to swinstwo

reklama
czesc KOchana za takim oczkiem ladnym sie kryjesz :)
co mnie zdradziło hahahhaahahha, opis chyba nie byłam zbyt orginalana hahahahhahaha

oczekująca 50% po nicku ,drugie 50% po biografii :D
wiesz jak tu fajnie:) jak widzisz staram się bez skutku ....ale fajnie atmosfera mija i tu szybko dziewczyny fasolkują:) posiedzisz trochę- zobaczysz

Do góry