kwiatuszekq20
Fanka BB :)
O kurde to naprawde tragedia moja jedna sisters tez miala martwa ciaze a druga poroniła i to na dodatek ugina zaczeła krwawic podczas badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja dziś znów załapałam doła... jeszcze niedawno (około miesiaca temu) moja koleżanka miała zagrożenie życia przez infekcję macicy i musieli jej usunąć płód w 18 tyg a teraz druga koleżanka która ma niestety cystę na jajniku, wylądowała w szpitalu bo podejrzewają martwą ciążę... 8 tydz
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
i jak ja tu mam być dobrze nastawiona na zafasolkowanie...
soryza kolejne doły ale musiałam się wygadać...
Witam dziewczyny!! GRATULACJE ELA!!!!! takiej to dobrze teraz tylko pozostało spokojnie i szcześliwie przeżyc te 9 miesięcy moj nowy termin @ to prawdopodobnie 12...
Czy Wy dziewczyny przed zaczęciem starań przygotowywałyście jakoś swoje organizmy na dzidziusia? typu więcej spacerów, mniej chemicznego jedzenia, mniej sterydowego kurczaka, itp?