reklama
Witam Was,
Jak dzisiejsze nastroje?
Ela - gratuluję! Dbaj teraz o siebie!!
Ja nie chcę teraz testować, tylko po prostu zapytałam się co uważacie, kiedy powinnam, czy w 29dc czy po 31 i tyle.
Jak dzisiejsze nastroje?
Ela - gratuluję! Dbaj teraz o siebie!!
Jak mialas 28.10, pierwszy dzien, mam rozumiec, to dokladnie tak jak ja, to co ty chcesz testowac niby???? A cykle masz dluzsze ode mnie i ja jeszcze nawet nie mysle o testowaniu. Teraz to se zrob test na owulacje moze Cie pobolewa na owulke, bo jak masz dluzsze cykle niz ja to kto wie, moze teraz jest, ja mialam wczesniej.
malwinka ja ci nie pomoge, to moze byc roznie, ja tez mam teraz bialy, w plodne mialam rzadki ciagnacy, to sie zmienia w czasie calego cyklu. A moze to choroba u Ciebie jakies grzybki, trudno zgadywac. A jak ty masz caly czas taki bialy od 2 miesiecy to idz do gina to ci zrobi jakis wymaz i sie dowiesz jaka bakteria Ci sie zagniezdzila i wyleczy, proste
Ja nie chcę teraz testować, tylko po prostu zapytałam się co uważacie, kiedy powinnam, czy w 29dc czy po 31 i tyle.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.Moj mowi ze chce tak w czerwcu sie zaczac statac dopiero
ooo FUCK!!!! ELA dwie krechy są jak BYK!!!!! GRTUALACJE
Musze mojego pogonić do przytulanek co by nie zostać w tyle choc wczoraj wyrobił podwójna norme
Ela już zaciązona, BigChild- też coś tam czuje, nastepna bede ja czyli rocznik 86 rządzi w tym cyklu
Musze mojego pogonić do przytulanek co by nie zostać w tyle choc wczoraj wyrobił podwójna norme
Ela już zaciązona, BigChild- też coś tam czuje, nastepna bede ja czyli rocznik 86 rządzi w tym cyklu
U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.Moj mowi ze chce tak w czerwcu sie zaczac statac dopiero
Może lepiej nic na siłę.. jak oboje będziecie pewnie to powinno udać się szybciutko
kwiatuszekq20
Dokladnie dzieki za słowa otuchy i wsparcia
Nie ma sprawy, po to tu jesteśmyDokladnie dzieki za słowa otuchy i wsparcia
Zresztą ja uważam, że psychika jest najważniejsza i to od niej zależy niezwykle dużo!! Najlepiej się nie nastawiać tylko robić swoje, a dzidziuś przyjdzie wcześniej niż się obejrzycie!
kwiatuszekq20
Hehe powiem wam ze moj to jest mega odpowiedzialny za wszystko i bardzo uparty wiec jak juz cos powie to tak jest chyba ze juz zaciazyłam hehe to by sie zdziwil
reklama
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
ela ! ale nam niespodzianke zrobilas, gratuluje i trzymam &&&&&&& aby wszystko było dobrze !!
Podziel się: