reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Moja ginka tez mi tak powiedziala ale nic z tego tym razem, chyba ze sie zdarzy cud, ale ja juz nie wierze w cuda

reklama
Witam Was,
Jak dzisiejsze nastroje? ;)

Ela - gratuluję! Dbaj teraz o siebie!!

Jak mialas 28.10, pierwszy dzien, mam rozumiec, to dokladnie tak jak ja, to co ty chcesz testowac niby???? A cykle masz dluzsze ode mnie i ja jeszcze nawet nie mysle o testowaniu. Teraz to se zrob test na owulacje moze Cie pobolewa na owulke, bo jak masz dluzsze cykle niz ja to kto wie, moze teraz jest, ja mialam wczesniej.

malwinka ja ci nie pomoge, to moze byc roznie, ja tez mam teraz bialy, w plodne mialam rzadki ciagnacy, to sie zmienia w czasie calego cyklu. A moze to choroba u Ciebie jakies grzybki, trudno zgadywac. A jak ty masz caly czas taki bialy od 2 miesiecy to idz do gina to ci zrobi jakis wymaz i sie dowiesz jaka bakteria Ci sie zagniezdzila i wyleczy, proste

Ja nie chcę teraz testować, tylko po prostu zapytałam się co uważacie, kiedy powinnam, czy w 29dc czy po 31 i tyle.

U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy:( Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.Moj mowi ze chce tak w czerwcu sie zaczac statac dopiero

ooo FUCK!!!! ELA dwie krechy są jak BYK!!!!! GRTUALACJE :)

Musze mojego pogonić do przytulanek co by nie zostać w tyle choc wczoraj wyrobił podwójna norme :)

Ela już zaciązona, BigChild- też coś tam czuje, nastepna bede ja :) czyli rocznik 86 rządzi w tym cyklu :)

U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy:( Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.Moj mowi ze chce tak w czerwcu sie zaczac statac dopiero

Może lepiej nic na siłę.. jak oboje będziecie pewnie to powinno udać się szybciutko;)

zoszka upsss, myslalam ze teraz chcesz testowac hehe
kwiatuszek
nic na sile, to poczekajcie, faceci sa troche opoznieni w rozwoju, wiec daj mu troche czasu

reklama
Do góry