reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ela są II krechy jak BYK!!!
więc urojeń nie masz- ciesz się bo masz na prawdę w czego!!!
jak to jest,że jednym kobietom nie wyjdzie test w dniu @ a innym tak jak Tobie kilka dni przed?

reklama
super :-) :rofl:

nie mam pojęcia dlaczego tak jest... każda ma inny cykl i inne prawidłowości jej przypisane..

chyba czas skasować te suwaczki owulacyjne i testujące...:-)
za 2 tygodnie mam wizytę u gin, byłam już wcześniej umówiona na odbiór cytologii to od razu potwierdzę u niej....

boję się, że śnię...........

ela to nie sen. zaraz Ci dam kopa w dupsko ....a z resztą nie,bo ciężarnych się nie bije :D
na razie jesteś w lekkim szoku...
jak ja 3,5 roku temu zrobiłam test i wyszły dwie krechy to tak mi sie kolana trzęsły,że szok...

no, no, no bez przemocy poproszę:-)

mi to się ręce bardzo trzęsły... jak obudziłam męża i mu pokazywałam to nie wiedział czy jestem w ciąży czy nie bo nie mógł dojrzeć tak mi ręce latały :-) bał się, że nie bo zaryczana przyszłam :-)

No krechy piękne! Tez mialam plamienie implantacyjne, ale boję się ze nic z tego.
Ale jak do konca tyg nie bedzie okresu to robie test! Dzis znow brzuch boli jak na okres, ale okresu brak.

A co do Twojego zachowania to musialo to pieknie wyglądać jak stalas nad łóżkiem i machałaś testem :-)
W kazdym razie szczęściara z Ciebie pierwsze podejscie i juz ;-)
Z tego co widzialam to brałas wcześniej kiedys tabletki anty, długo jesteś po odstawieniu?

odstawiłam zaraz po ślubie, czyli rok i 3 miesiące temu :happy2:

trzymam za Ciebie kciuki BigChild :-) myślę, że też będą 2 krechy :-)

obliczyłam właśnie, że dziś kończy sie 4 tydzień ciązy, jutro zaczyna 5 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ela piekne dwie krechy gratuluje i zazdroszcze jak zwykle, bo ja nawet testu nie kupie nic nie czuje zeby byl mi potrzebny.

reklama
Do góry