reklama
E
ela_86
Gość
super :-)
nie mam pojęcia dlaczego tak jest... każda ma inny cykl i inne prawidłowości jej przypisane..
chyba czas skasować te suwaczki owulacyjne i testujące...:-)
za 2 tygodnie mam wizytę u gin, byłam już wcześniej umówiona na odbiór cytologii to od razu potwierdzę u niej....
boję się, że śnię...........
nie mam pojęcia dlaczego tak jest... każda ma inny cykl i inne prawidłowości jej przypisane..
chyba czas skasować te suwaczki owulacyjne i testujące...:-)
za 2 tygodnie mam wizytę u gin, byłam już wcześniej umówiona na odbiór cytologii to od razu potwierdzę u niej....
boję się, że śnię...........
E
ela_86
Gość
no, no, no bez przemocy poproszę:-)
mi to się ręce bardzo trzęsły... jak obudziłam męża i mu pokazywałam to nie wiedział czy jestem w ciąży czy nie bo nie mógł dojrzeć tak mi ręce latały :-) bał się, że nie bo zaryczana przyszłam :-)
mi to się ręce bardzo trzęsły... jak obudziłam męża i mu pokazywałam to nie wiedział czy jestem w ciąży czy nie bo nie mógł dojrzeć tak mi ręce latały :-) bał się, że nie bo zaryczana przyszłam :-)
No krechy piękne! Tez mialam plamienie implantacyjne, ale boję się ze nic z tego.
Ale jak do konca tyg nie bedzie okresu to robie test! Dzis znow brzuch boli jak na okres, ale okresu brak.
A co do Twojego zachowania to musialo to pieknie wyglądać jak stalas nad łóżkiem i machałaś testem :-)
W kazdym razie szczęściara z Ciebie pierwsze podejscie i juz ;-)
Z tego co widzialam to brałas wcześniej kiedys tabletki anty, długo jesteś po odstawieniu?
Ale jak do konca tyg nie bedzie okresu to robie test! Dzis znow brzuch boli jak na okres, ale okresu brak.
A co do Twojego zachowania to musialo to pieknie wyglądać jak stalas nad łóżkiem i machałaś testem :-)
W kazdym razie szczęściara z Ciebie pierwsze podejscie i juz ;-)
Z tego co widzialam to brałas wcześniej kiedys tabletki anty, długo jesteś po odstawieniu?
E
ela_86
Gość
odstawiłam zaraz po ślubie, czyli rok i 3 miesiące temu
trzymam za Ciebie kciuki BigChild :-) myślę, że też będą 2 krechy :-)
obliczyłam właśnie, że dziś kończy sie 4 tydzień ciązy, jutro zaczyna 5 :-)
trzymam za Ciebie kciuki BigChild :-) myślę, że też będą 2 krechy :-)
obliczyłam właśnie, że dziś kończy sie 4 tydzień ciązy, jutro zaczyna 5 :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lilou83
Fanka BB :)
jeszcze tu wrzucę by każda mogła zobaczyć jak to jest z tymi TO jeśli jest się w ciąży
Orakeln mit Ovutests
Orakeln mit Ovutests
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Gratulacje ela super II kreseczki u mnie po wizycie wszystko ok pani doktor powiedziala ze mnie chce widziec szybko tu z brzuchem
Podziel się: