kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ten listopad trzyma dobra passe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zoszka upsss, myslalam ze teraz chcesz testowac hehe
kwiatuszek nic na sile, to poczekajcie, faceci sa troche opoznieni w rozwoju, wiec daj mu troche czasu
Witamy i powodzenia!Witam witam Ja tu nowa Chociaz starania trwaja juz 5 miesiecy... i nic.... Co by tu jeszcze napisac... chyba to że nie lubie byc nowa Przeczytałam dzis kilka stron i gratuluje Eli (mam nadzieje ze dobrze pamietam) no i życze powodzenia innym staraczkom W sumie do @ zostalo jeszcze 12 dni ale czuje ze znów kicha ale przynajmniej starania sa przyjemne
Witamy i powodzenia!
Nie nakręcać się i być wytrwałym - taka moja dewiza;p u mnie też pewnie ok 12dni do @ zatem jakby co, to testujemy razem
w koncu wszystkie zaciążymy :-)