kacha10
Fanka BB :)
Anna kto wie czy nie wtrafil Ci sie cykl bezowulacyjny.jesli tak to szybko sie nie zakonczy. jak ja mialam taki niedawno to wywolywalam go luteina, po 2,5 dniach brania tabl. dostalam okres i moj cykl wtedy liczyl 44 dni.wtedy nie czulam owulki ani nic mnie nie bolalo na okres.usg tez pokazalo, ze u mnie nic sie nie dzialo.Ty chyba masz niedlugo wizyte u ginka to jak Ci zrobi usg to bedzie wiadomo.
Lilou my tez nie uchodzimy za pare, ktora bzyka sie non stop, wiec nam tez ciezko w trakcie owulki.tak co 3 dni to my tez lubimy.moj m lubi rano a ja wieczorem i mamy problem sie zgrac, wiec idziemy na kompromis i kochamy sie popoludniu.moze w tym cyklu Ci sie uda, czego Ci zycze.mi pozostaje czekac na owulke.
Wlasnie z jedlismy obiad i dalej ide sprzatac mieszkanko. pogoda jest taka dolujaca i jak tu pozytywnie myslec.
Lilou my tez nie uchodzimy za pare, ktora bzyka sie non stop, wiec nam tez ciezko w trakcie owulki.tak co 3 dni to my tez lubimy.moj m lubi rano a ja wieczorem i mamy problem sie zgrac, wiec idziemy na kompromis i kochamy sie popoludniu.moze w tym cyklu Ci sie uda, czego Ci zycze.mi pozostaje czekac na owulke.
Wlasnie z jedlismy obiad i dalej ide sprzatac mieszkanko. pogoda jest taka dolujaca i jak tu pozytywnie myslec.