Witam dziewczyny powracam na forum, ponieważ nadszedł czas na nasze staranka postanowiliśmy ze zaczynamy w listopadzie, w weekend skończyła się @ więc czas najwyższy
mam do Was jedno pytanko, ponieważ już od paru miesięcy nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji oprócz stosunku przerywanego (a słyszałam że to znikoma antykoncepcja, w weekend skończyła mi się @, ale była jakaś taka dziwna... taka jakby...głownie brązowa, ale wcale nie krótsza , i jeden dzień dość obfita... mimo, że już się skończyła podbrzusze nie przestało mnie boleć, codziennie mnie pobolewa, raz mocniej, raz słabiej, i dzisiaj w rozmowie o obiadku, zrobiło mi się bardzo mdło, już myślałam, że skończy się to nad kibelkiem
więc czy to możliwe, żebym mimo @ była w ciąży? oczywiście wcale by mnie to nie zmartwiło ale czy warto robić test?
pozdrawiam serdecznie
Czasem się tak zdarza, że kobiety są w ciąży i miały okres jednocześnie. Możesz zrobić test jak chcesz to będziesz mieć pewność, albo zmierzyć temperaturę jutro rano. Skoro jesteś po okresie to powinna byc w granicach 36,5, a jak jesteś w ciązy to tempka by była ok 36,9 (choć to w sumie jest bardzo indywidualna sprawa, więc chyba lepszy byłby test).
Ale prawdę mówiąc, wydaje mi się że to nie ciąża, skoro okres normalnej długości. @ w ciąży są bardziej takimi plaminiami, na pewno nie obfite.
Ostatnia edycja: