reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
widze, że nocne plotki się odbyły :p
Amalfi- świeta racja, dzieci robić a nie na kompie grać :p

u mnie 29dc a tempka znow skoczyła do góry na rekorodowa wartosc 37,12 ale to chyba przez wczorajsza butelke wina

Witam się i życzę miłego dnia!

Niedługo zmykam do pracy. A muszę się pochwalić, że kolejne 0,5 kg w dół! :-):-):happy::happy::rofl2::rofl2: Dietka działa! :happy::happy:

Mam nadzieję, że poklikam dziś wiecej z pracy.
Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Hej kochane dzisiaj rano mierzyłam temp i było 37 stopni będę robić jeszcze test owulacyjny po godzinie 10 to zobaczę co i jak chociaż nie wiem czy dalej to owulacja czy testy się mylą bo wyglądało by że mam już ją 4 dni
a dodam jeszcze że owulacje dosyć dobrze odczuwam i wydaje mi się że była 2 dni temu w 14 dc

Ostatnia edycja:
Mary- gratuluje spadajcych kilogramów. Wiem jaką radosc daje każdy uciekający gram....sama nie dawno zakończyałm 2-letni etap dietowania i 14 kg mniej :)

Paulina- jak ja robiłam testy owu to tez miałam wrażenie, że pokazuja dwie krechy jak ja dawno czuałm sie juz po owu. a jakie masz testy?? Bo ja mam najtańsze z allegro. Ogólnie myslę, że trzeba wziac pod uwage wszystkei czynniki - własne odczucie, temperature i testy i z tego nauczyć się wnioskować kiedy mamy owulacje

też mam z allegro 25 zł za 25 testów owulacyjnych i 5 ciążowych a zobaczymy co będzie nie nastawiam się na nic co ma być to będzie i nie ma co się cieszyć na zapas bo później gorsze rozczarowania są także jeszcze 2 tygodnie i będziemy testować albo przyjdzie wstrętna @

Paulina mi testy pokazyawaly owulke przez 4 dni, 5-go dnia juz nie robilam bo wiedzialam ze jestem po owulce po temp.owulke mialam 12 pazdziernika a testy wychodzily 10,11,12,13 pazdziernika.zaraz po owulce tez moga wyjsc.owocnych staranek.
malinowy sen witamy Cie w naszym gronie, pociesze Cie, ze ja staram sie 11 miesiecy i nic z tego.wiec glowa do gory, nie jest u Ciebie jeszcze tak zle.napisz cos wiecej o sobie.
lilydolux fajnie, ze wrocilas i zaczynas starania.u mnie na razie kiepskie efekty staran.powodzenia.
Mary, anna , amalfi,devi widze ze tryskacie optymizmem.tak trzymac, ja jade dzisiaj do galerii, zeby na poprwe humoru kupic sobie jakis ciuszek-albo to bedzie kurtka zimowa albo jakis sweterek.zobacze co mi w leci do rak.a zaraz ide do pracy.wiec wieczorkiem wpadne.wczoraj wieczorem tez mialam wpasc ale cos z kompem sie dzialo.ja tez chce dostac prezent pod chinke.u nas to byloby piekne zakonczenie roku starania.
Zycze wszystkim milego dnia.

Witam staraczki tak z rana!!!!!!
kacha ja ten cykl zaczynam z clo wiec nadzieje mam ze sie uda, a ty lec cos kup sobie, bo to poprawia humor, ja zaszalam z kremem ostatnio i teraz sie nim smaruje wierzac ze nikt nie zauwazy ze mam ponad 30 lat heh:laugh2:.

Witam wszystkie staraczki jestem tu nowa choc kilka z was juz znam z innego watku.to nasze pierwsze starania o fasolke a dokładnie 3 cykl ,dzis20dc z 26krore mam.bardzo chcialabym juz byc mamusia tak jak wy,moj maz tez w koncu ulegl choc nie bylo to latwe (twierdzi ze jest za młody)

reklama
cześć Kobiety

witaj kwiatuszek :)
testy pokazują II krechy dlatego,że po owulacji utrzymuje się wysoki poziom LH stąd pozytywne wychodzą.
kumpela moja się dobrze zna na rzeczy i mowi,że jak pierwszy raz zobaczysz test pozytywny to nie ma sensu robić dalej,bo to marnowanie testów.
pierwszy raz ujrzymy II kreski to znaczy,że do 36h będzie owulka,a tak naprawdę ona trwa tylko 12h...
ja nawet nie wiem który mam dzień cyklu- nie chcę wiedzieć! nie patrzę na kalendarz,jak jest mi pisane zaciążyć to tak sięwlaśnie stanie a jak nie to lipton :(
miłego dnia

Ja jestem za, ale mam nadzieję że termin będziemy zmieniać tylko raz i to na termin porodu :-) Wkońcu po to tu jesteśmy, żeby zrobić co do nas należy i cieszyć się z rosnącej fasolki w brzuszku :-) Dziewczyny nie przyzwyczajajcie się do roli starczek :-) przyszłe mamy dużo lepiej brzmi!!!

anna_ tylko fajnie by było jakbyś wpisała w słupku (w pionie) nasz spis,bo lepiej się patrzy
mi możesz wpisać termin na 20listopad.
meldować się Kobitki kiedy @?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry