reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Anna im wiecej instrukcji tym lepiej.jak tam u Ciebie?

Ja w tym cyklu wyraźnie odczuwam kłucie jajnika, narazie nie doszukuję się żadnych objawów, żeby nie dostać fisia :-)zresztą jeszcze 9 dni do testu zostało. Ale czuję się bardzo pozytywnie. Nie wiem czemu akurat w tym cyklu czuję się tak dobrze. Może dlatego, że tu sobie z wami piszę i jakoś tak człowiek sam nie siedzi ze swoimi myślami. Choć z drugiej strony w poprzednich cyklach w mojej głowie przewalały sie myśli, że jedank coś ze mną było nie tak ze zdrowiem, a teraz biała flaga wisi:-) bo wyniki dobre więc i nastawienie lepsze.

reklama
Ale sie własnie wku....iłam, mąż właśnie mi powiedział, że firma go sciąga na 3-dniowe szkolenie akurat wtedy kiedy najprawdopodbniej bede miala grudniowa owulacje .... poprostu super!!!!

Udalo mi sie to cholerstwo wkleic :-) dzieki dziewczyny. Z wami to wszystko sie udaje!!!!!!! a jestem komputerowym głąbem

No wczoraj nie bylo mi tak do smiechu, ale skoro zaczelam nowy cykl to nawet z tym jednym biednym przemeczonym jajnikiem dam rade!!! To znaczy damy rade dziewczyny. Jeszcze bedziemy tu pisac o pampersach kupkach itd

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amalfi ja mialam owulke 21 dnia cyklu a caly cykl mial 35 dni.moja mam tez mnie nie dawno pozytywnie nastawiala, powiedziala ze mam sobie wyobrazic, ze moje dziecko jest na gorze na niebie i ono juz schodzi coraz nizej do mnie i ze na pewno to jest moje dziecko.boje sie,ze mnie psycha moze zblokowac.moj M sie smieje, ze mam nowe kolezanki z forum.ale raczej mu to nie przeszkadza.czasem moze ciut jest zazdrosny, ze pisze z wami wieczorkiem a nie leze z nim.zmykam bo cos trzeba w domu porobic.potem wpadne.

Mary mnie wczoraj dopadlo jakies zatrucie, brzuch bolal i niezla biegunka. od wczoraj do dzisiaj jestem na diecie. dopiero cos zjadlam i wypilam herbate, bo rano bylam w pracy i balam sie cokolwiek jesc i pic.mam malego dolka-ta pogoda jesienno- zimowa i brak ciazy jakos negatywnie wplywaja na moj nastroj.wiem ze mam wyluzowac ale nie potrafie, wiecznie rozmyslam i boje sie ze cos z nami jeste nie tak.jeszcze kolezanka w pracy zaciazyla.to mnie dobija ze innym sie udaje a mnie nie.to mi wchodzi juz na ambicje.

Kacha - zdrówka życzę, mam nadzieje, że już lepiej! Kochana, babki dookoła będą zachodzić w ciążę... Moje 2 koleżanki w ciąży są, jedna rodzi teraz w grudniu, a druga w marcu 2011. Do tego w rodzinie mojego M. urodził się we wrześniu śliczny chłopczyk. Łatwo nie jest, wiem to doskonale, ale i nam się uda! :tak: Nic nie pomoże, jeśli się będziemy dołować! Więc żadnych dołków mi tu, babeczki, tylko działamy. I nie tylko w celu rozmnożenia się, ale też dla nas samych i dla naszych facetów! :-) Buziaki!!! No, i troszkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was!

Amalfi - no, jasne, ze trzeba być optymistką! :-) Super! Ja też dojrzę niedługo 2 kreseczki, coś czuję! A zaraz potem wszystkie się posypia! :tak:

reklama
Witam dziewczyny:) powracam na forum, ponieważ nadszedł czas na nasze staranka:) postanowiliśmy ze zaczynamy w listopadzie, w weekend skończyła się @ więc czas najwyższy :D
mam do Was jedno pytanko, ponieważ już od paru miesięcy nie stosowaliśmy żadnej antykoncepcji oprócz stosunku przerywanego (a słyszałam że to znikoma antykoncepcja:), w weekend skończyła mi się @, ale była jakaś taka dziwna... taka jakby...głownie brązowa, ale wcale nie krótsza , i jeden dzień dość obfita... mimo, że już się skończyła podbrzusze nie przestało mnie boleć, codziennie mnie pobolewa, raz mocniej, raz słabiej, i dzisiaj w rozmowie o obiadku, zrobiło mi się bardzo mdło, już myślałam, że skończy się to nad kibelkiem:p
więc czy to możliwe, żebym mimo @ była w ciąży? oczywiście wcale by mnie to nie zmartwiło:D ale czy warto robić test?
pozdrawiam serdecznie:)

Do góry