reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

anuszka - przykro mi, mam nadzieje ze nastepny cykl bedzie bardziej owocny :D

Dla reszty dziewczyn- mam nadzieje ze kazda z nas dosatnie pozadany prezent po choinke :D bo przeciez wszytskie bylysmy wyjatkowo grzeczne w tym roku ;)

reklama
Ja bym chciała zrobić prezent mojemu mężowi na imieniny, bo ma w listopadzie, parę dni po moim teście :-) a tak poza tym to już się nie mogę doczekać gwiazdki :-) a najbardziej choinki w domku, bo z mężem mamy od paru lat żywą, ślicznie pachnącą...

anuszka szkoda...że tym razem lipton :(

witam "nowe dusze" skore do zapłodnienia :D
wiecie co,ja jakoś weny nie mam na nic,tylko Was podczytuje..
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie:)
wtedy każda będzie wiedziec która za kim stoi w kolejce :tak:
tylko kurcze co miesiąc trza bedzie zmieniać te terminy:-)
która chętna?? ja zagladam za rzadko na forum,ale może anna_ lub kacha??
co Wy na to?

mój m jest tak wytyraną robotą,ze ciągnie komara na kanapie w ciuchach roboczych...biedaczek zmęczony:sorry:
jest w ogóle jakaś dusza na wątku?
mary a gdzie Ty za tą zagranicą siedzisz??

Ostatnia edycja:
anuszka szkoda...że tym razem lipton :(

witam "nowe dusze" skore do zapłodnienia :D
wiecie co,ja jakoś weny nie mam na nic,tylko Was podczytuje..
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie:)
wtedy każda będzie wiedziec która za kim stoi w kolejce :tak:
tylko kurcze co miesiąc trza bedzie zmieniać te terminy:-)
która chętna?? ja zagladam za rzadko na forum,ale może anna_ lub kacha??
co Wy na to?

Ja jestem za, ale mam nadzieję że termin będziemy zmieniać tylko raz i to na termin porodu :-) Wkońcu po to tu jesteśmy, żeby zrobić co do nas należy i cieszyć się z rosnącej fasolki w brzuszku :-) Dziewczyny nie przyzwyczajajcie się do roli starczek :-) przyszłe mamy dużo lepiej brzmi!!!

reklama
Do góry