reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

anuszka - przykro mi, mam nadzieje ze nastepny cykl bedzie bardziej owocny :D

Dla reszty dziewczyn- mam nadzieje ze kazda z nas dosatnie pozadany prezent po choinke :D bo przeciez wszytskie bylysmy wyjatkowo grzeczne w tym roku ;)

reklama
Ja bym chciała zrobić prezent mojemu mężowi na imieniny, bo ma w listopadzie, parę dni po moim teście :-) a tak poza tym to już się nie mogę doczekać gwiazdki :-) a najbardziej choinki w domku, bo z mężem mamy od paru lat żywą, ślicznie pachnącą...

anuszka szkoda...że tym razem lipton :(

witam "nowe dusze" skore do zapłodnienia :D
wiecie co,ja jakoś weny nie mam na nic,tylko Was podczytuje..
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie:)
wtedy każda będzie wiedziec która za kim stoi w kolejce :tak:
tylko kurcze co miesiąc trza bedzie zmieniać te terminy:-)
która chętna?? ja zagladam za rzadko na forum,ale może anna_ lub kacha??
co Wy na to?

mój m jest tak wytyraną robotą,ze ciągnie komara na kanapie w ciuchach roboczych...biedaczek zmęczony:sorry:
jest w ogóle jakaś dusza na wątku?
mary a gdzie Ty za tą zagranicą siedzisz??

Ostatnia edycja:
anuszka szkoda...że tym razem lipton :(

witam "nowe dusze" skore do zapłodnienia :D
wiecie co,ja jakoś weny nie mam na nic,tylko Was podczytuje..
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie:)
wtedy każda będzie wiedziec która za kim stoi w kolejce :tak:
tylko kurcze co miesiąc trza bedzie zmieniać te terminy:-)
która chętna?? ja zagladam za rzadko na forum,ale może anna_ lub kacha??
co Wy na to?

Ja jestem za, ale mam nadzieję że termin będziemy zmieniać tylko raz i to na termin porodu :-) Wkońcu po to tu jesteśmy, żeby zrobić co do nas należy i cieszyć się z rosnącej fasolki w brzuszku :-) Dziewczyny nie przyzwyczajajcie się do roli starczek :-) przyszłe mamy dużo lepiej brzmi!!!

reklama
Do góry