reklama
Ja bym chciała zrobić prezent mojemu mężowi na imieniny, bo ma w listopadzie, parę dni po moim teście :-) a tak poza tym to już się nie mogę doczekać gwiazdki :-) a najbardziej choinki w domku, bo z mężem mamy od paru lat żywą, ślicznie pachnącą...
lilou83
Fanka BB :)
anuszka szkoda...że tym razem lipton
witam "nowe dusze" skore do zapłodnienia
wiecie co,ja jakoś weny nie mam na nic,tylko Was podczytuje..
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie
wtedy każda będzie wiedziec która za kim stoi w kolejce
tylko kurcze co miesiąc trza bedzie zmieniać te terminy:-)
która chętna?? ja zagladam za rzadko na forum,ale może anna_ lub kacha??
co Wy na to?
mój m jest tak wytyraną robotą,ze ciągnie komara na kanapie w ciuchach roboczych...biedaczek zmęczony
jest w ogóle jakaś dusza na wątku?
mary a gdzie Ty za tą zagranicą siedzisz??
może lepiej będzie jak jedna z nas - ta najbardziej aktywna wpisze nasze nicki i terminy nadejścia @ w podpisie
co Wy na to?
mój m jest tak wytyraną robotą,ze ciągnie komara na kanapie w ciuchach roboczych...biedaczek zmęczony
jest w ogóle jakaś dusza na wątku?
mary a gdzie Ty za tą zagranicą siedzisz??
Ostatnia edycja:
lilou-jeszcze sie nie znam ale ja jestem na watkujest w ogóle jakaś dusza na wątku?
anuszka szkoda...że tym razem lipton
co Wy na to?
Ja jestem za, ale mam nadzieję że termin będziemy zmieniać tylko raz i to na termin porodu :-) Wkońcu po to tu jesteśmy, żeby zrobić co do nas należy i cieszyć się z rosnącej fasolki w brzuszku :-) Dziewczyny nie przyzwyczajajcie się do roli starczek :-) przyszłe mamy dużo lepiej brzmi!!!
Martusia85
W moim wątku "kiedy i jakie objawy" nikogo nie ma... może tu jest ktoś kto jeszcze nie śpi?
reklama
Martusia85
Nie jestem sama Gram sobie z mężem w scrabble przez neta więc i na forum zaglądam.... a spać nam się nie chce jeszcze
Podziel się: