magenta :)
Fanka BB :)
tak wlasnie mysle nad czyms takim zeby to tez nie wiadomo jakich cen nie mialo musze dokladnie usiasc rozplanowac wszystko od a do z w poznaniu powinno sie to przyjac moze ... ale jak narazie to tylko plany czas pokaze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny normalnie nie lubie poniedziałków, ale ten jest dość przyjemny
1. mogłam wstać później
2, obudziło mnie słonko
3. właśnie dowiedziałam się, że jeden z wykładowców funduje nam seans w ramach zajęć o 15 ("sala samobójców")
a co do do starań, dzisiaj mnie już tak pobolewa brzuch, że raczej na pewno będę mieć tą @. Pok, myślałam o kolejnym teście, ale stwierdziłam, że lepiej już poczekać teraz i być nastawioną na @. Temperaturę mam 37,9 trzeci dzień (czyli od terminu spodziewanej @). No zobaczymy, raczej nie jestem nastawiona, że to ciąża i już myślę czasem, że chciałabym dostać @ żeby szybciej go skończyć i zacząć nowe starania.