reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

tak wlasnie mysle nad czyms takim zeby to tez nie wiadomo jakich cen nie mialo musze dokladnie usiasc rozplanowac wszystko od a do z w poznaniu powinno sie to przyjac moze ... ale jak narazie to tylko plany czas pokaze

reklama
Big, faktycznie pogoda rewelacja i oby tak do lata :) kurczę, jakby nie ta niepewność to bym też optymizmem tętniła :)
to dobrze, że samopoczucie masz dobre, jak ty się cieszysz to dzidziuś też:)

No ja na samopoczucie też nie narzekam. Za specjalnie mnie nie mdli już (tylko co jedyne to wymiotuje po mleku, które na złość bardzo mi smakuje ;/) a tak to wiekszych objawów ciążowych nie mam. No jedynie wielkie i bolące cycki i pryszcze!

Pryszcze? a miałaś tak, że przed okresem ci parę wyskoczyło? mówią, że jak mama ma pryszcze, co będzie córa:) bo podobno urodę mamie zabiera hehe:)

tak przed okresem też mi parę wyskakiwało i teraz cały czas tak jest. Córka czy syn obojętnie i tak będę szczęśliwa, chociaż tatuś cały czas twierdzi, że będzie córeczka tatusia ;D

No proszę :) mi dziś wyskoczyło parę pryszczy, ale sądzę że jak co miesiąc na @.
No to może tatuś ma rację :) te powiedzenia to raczej to są domysły starszych babć, bo w ich czasach tak zastanawiały się nad płcią dzidzi przed porodem:) a to usłyszałam właśnie od mojej babci:)

Hej dziewczyny:) normalnie nie lubie poniedziałków, ale ten jest dość przyjemny :)
1. mogłam wstać później
2, obudziło mnie słonko
3. właśnie dowiedziałam się, że jeden z wykładowców funduje nam seans w ramach zajęć o 15 ("sala samobójców")

a co do do starań, dzisiaj mnie już tak pobolewa brzuch, że raczej na pewno będę mieć tą @. Pok, myślałam o kolejnym teście, ale stwierdziłam, że lepiej już poczekać teraz i być nastawioną na @. Temperaturę mam 37,9 trzeci dzień (czyli od terminu spodziewanej @). No zobaczymy, raczej nie jestem nastawiona, że to ciąża i już myślę czasem, że chciałabym dostać @ żeby szybciej go skończyć i zacząć nowe starania.

Ta Twoja temp, to mierzona rano po obudzeniu przed wstaniem!? Bo jest strasznie wysoka. To nie jest podwyzszona temperatura... to juz jest goraczka. W ciagu dnia powinnas miec jeszcze wiecej. Nie czujesz sie zle?
Czy moze chodzilo o 36,9?

super sa testy clearblue digital - bardzo czule :) ja na Twoim miejscu robilabym test kazdego ranka i jeszcze dla pewnosci wieczorem :)trzymam kciukasy!

Pok, kurcze, fakt! 36,9 ! :) rano mierzona, a w ciągu dnia dla ciekawości też mierzę i mam 37,4. Dodam też, że jak zaczynam mierzyć rano to momentalnie chce mi się siusiu :) Clearblue to te z plusem? kurcze, chyba kupię test po drodze z uczelni dziś i wieczorem zrobię, bo mnie zaciekawiłaś :)

Dziewczyny ja lecę na zajęcia:) do usłyszenia wieczorem :)

Ostatnia edycja:
hejka:)
trzymam mocno kciuki za testujące w tym tygodniu,oby się fasolki posypały...
a ja dzisiaj mimo pięknej pogody zasypiam na stojąco...mega zmęczona jestem...
niby w weekend odespałam ale jak widac masakra dzisiaj...
ale nic tam sobie nie odejrzewajcie ciązowego bo dopiero dni płodne zaczełam...i zobaczymy czy bedzie ochota na seks w tym tygodniu to podziałamy jak nie to nie...ale cos widze ze bedzie w tym tygdoniu na spiocha...hehe...

reklama
Hej kobietki.
Widzę że od poniedziałku pozytywnie:)
U mnie "ciche dni" i biorąc pod uwagę że przytulanko w dni płodne było tylko jedno nie liczę na powodzenie.
eeh ale faceci potrafią być uparci i durni!:wściekła/y:

Do góry