reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny!
Aer dobrze ze juz lepiej. Wychodz juz!
Ja weekend bardzo mily, wiele odwiedzin, rodzice, dziadkowie, wujostwo, znajomi... Milo tak.
Jak tam dziewczyny?

reklama
Hej dziewczynki:-) a u mnie @ co prawda jakas kiepska bo prawie nic nie leci ale jest... za to wczoraj brzuszek dal mi popalic.. cykl teraz mi wyszedl 26 dniowy owulka 12dc wiecc wszystko w normie niby hehh a juz myslalam ze sie udalo:zawstydzona/y: teraz. Moj M chory byl przez caly tydzien sie obijalismy w lozku biedak mial zapalenie oskrzeli:-( ale na szczescie juz po najgorszym.. dzis biore sie za porzadki w domku i hmm chyba zrobie pizze na obiad dzis hehe. A najgorsze ze chyba sie poddaje z starankami bo juz nie mam sil.

witam staraczki ;)

oj, jak dawno mnie tu nie było, tyle zmian, fasolek i nowych staraczek ;)

postanowiłam, że wróce do Was bo jakoś mi tęskno. Mimo, że nasze starania zawieszone na 3-4 miesiące, to chętnie zajrze do Was co jakiś czas :)

Witam was Dziewczynki Wiosennie! :-)
Nareszcie widzę za oknem słoneczko i aż mam lepsze samopoczucie, od razu uśmiech na ustach nie wiadomo skąd :-D Wy też tak macie? Pomyślałam również że jak ta wiosna już jest to może wreszcie coś ruszymy z tymi fasolkami, przecież nie od dziś wiadomo że wiosna jest najlepszą porą do zaciążenia:-)

malinowy sen kope lat minelo!!!!!!!!!!!!!! Gdzie sie podziewalas??? I jak u Ciebie sie to wszystko rozwinelo?? Opowiadaj, jak chcesz oczywiscie, mozesz na zapleczu;-). Dobrze ze wrocilas:tak:, ze wszystkimi razniej tutaj!

witam panienki cały wieczor i cała noc bolał mnie brzuch ale dopiero rano wziela nos pe.Moj juz pojechal ale mam nadzieje ze te 2 tyg zleca bardzo szybko i bedziemy razem mowil ze moze uda mu sie przyj na moje urodzinki ale niestetyja pracuje w tym dniu:( czuje sie dziwnie bardzo ale chyba juz za bardzo sie znow nakrecam jeszcze do wczoraj był spokój dzis jak szłam rano po zakupy zaczeło mnie unosic na wymioty ale jakos sie powstrzymalam ,musze wytrwac do czwartku zeby mnie czasem predzej nic niepokusiło testowac w czw ma przyjsc @,mam bardzo żółty słuz az pomaranczowy ale to pewnie po globulkach

Hej dziewczyny:) normalnie nie lubie poniedziałków, ale ten jest dość przyjemny :)
1. mogłam wstać później
2, obudziło mnie słonko
3. właśnie dowiedziałam się, że jeden z wykładowców funduje nam seans w ramach zajęć o 15 ("sala samobójców")

a co do do starań, dzisiaj mnie już tak pobolewa brzuch, że raczej na pewno będę mieć tą @. Pok, myślałam o kolejnym teście, ale stwierdziłam, że lepiej już poczekać teraz i być nastawioną na @. Temperaturę mam 37,9 trzeci dzień (czyli od terminu spodziewanej @). No zobaczymy, raczej nie jestem nastawiona, że to ciąża i już myślę czasem, że chciałabym dostać @ żeby szybciej go skończyć i zacząć nowe starania.

Cześć dziewczyny :-) cieszę się bardzo,że ciężarówki zadowolone i dzieci zdrowe :-) Ael a Ty kobito wychodź już i przestań marudzić ;-) :-* ja od niedzieli @.. dziś mam wolne i zdycham w łóżku :-(

Hejo dziewczyny :)
jak tam samopoczucie w pierwszy dzień wiosny? jakieś nowe fasolki się pojawiły?
Mimo że dzisiaj u mnie słonecznie to czuje się okropnie, od samego rana dokucza mi ból głowy i nudności.... poza tym chyba dostałam jakiegoś uczulenia bo na dekoldzie i rękach zrobiły mi sie krostki i swedzi strasznie jak zaczne drapac to przestac nie moge.... a jak zaczne o tym myslec to zaczyna swedziec mnie cale cialo yhh masakra.... mam nadzieje ze to nie zadna "cholestaza ciazowa" bo chyba za wczas na to.... ale jeszcze dwa tygodnie do wizyty u gina więc sie wszystkiego dowiem

reklama
Do góry