reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Claudusia dzięki za &&&, ale chyba wolę jeszcze myśleć, że ta @ przyjdzie, a jeśli nie, to wtedy będę się cieszyć podwójnie:) jak narazie to nie mam żadnych symptonów, może tylko kilka razy obudziłam się ze zgagą, co mi się nie zdarzało nigdy, no i ból brzucha, ale to na bank ten @, oj to na pewno poznam. Tylko, że nigdy mnie tak kilka dni nie kuł, aj tam, co ma być to będzie... a czuję, że jeszcze dziś napiszę, że dostałam.

a swoją drogą, słyszałam o dziewczynach, które 1 miesiąca ciąży miały jeszcze @ i dlatego nie wiedziały, że w ogóle są w ciąży, dopiero jak nie dostały w nast cyklu @ to robiły test i były zaskoczone jak im gin powiedział, że to już początek 9 tygodnia hehe:)

reklama
Dagne dziwna ta Twoja temperatura. I samopoczucie i negatywny test. Hmm... Ja bym sobie dala łeb uciac... No coz poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz. Amoze beta?

Właśnie zastanawiam się nad betą, ale tak wymyśliłam, że pójdę jak do śr nie dostanę @. Test był 25, a nie 10, jak niektóre z was robiły, może negatyw dlatego wyszedł, nie wiem, ale takie mam przeczucie, że na prawdę nie ma fasolki ;/ jak pisałam, zobaczymy. Ale to kłucie w brzuchu mnie dobija, Bo tylko trzyma w niepewności.

Właśnie zamówiłam 2 testy wczoraj. O czułości 10. Acon czy jakoś tak. Podobno ultraczuły, opinie miał bardzo dobre. Więc czekam na przesyłkę priorytetową. Na allegro taniej niż w zwykłej aptece nawet z przesyłką:) ale kurczę myślę, że jak zacznę myśleć: "a może...", "na pewno..." itd to się okaże odwrotnie. Zresztą ten ból brzucha jak na @... coś czuję, że dziś dostane. oj tam ok, już nie będę ględzić :) Big, Ewilka, lepiej napiszcie jak tam wasze bąbelki?? jak się czujecie?

Paulina, trzymam &&& :)

ja juz tez sie nastawiam ze jak czuje brzuszek to @ bedzie i jeszcze sie nie pomylilam ani razu :szok: a szkoda. Teraz tylko czekam na przyszly tydzien i lot do polski ale tylko 4 dni bede w polsce wiec monitoring chyba mi odpada bo i tak sie nie dowiem czy pecherzyk peka... w sumie teraz stwierdzilam ze w ciagu 2 lat chce odworzyc cos wlasnego staram sie wymyslec cos orginalnego i ruszyc z tym planem troszke sie tu dorobimy i w polsce chcemy oboje otworzyc wlasne biznesy hihi i zastanawia mnie caffe bar-mama lokal dla mam gdzie mamy moga sobie przyjsc na ploty a w lokalu opiekunki zajmuja sie dziecmi mamy maja chwile dla siebie moga skorzystac z jakiegos relaksu np masarzy itp jakas mala salka dla dzieciaczkow do ogladania bajek itp duza inwestycja tylko pytanie czy udalo by sie to utrzymac i czy mamy by korzystaly z tego. bo jest strasznie duzo mam ktore sie zamykaja z dziecmi w domu i nie bardzo maja ochote na spotkania...

Ja myślę, że w Polsce ciągle takiego czegoś brakuje... z tym, że jak wiadomo mamy Polki są chyba jak piszesz, zamknięte. Inaczej w UK, tam by się pchały drzwiami i oknami:) Sądzę, że taki Club miałby możliwość utrzymania się np. w stolicy albo większym mieście, ale w małych mieścinach to raczej nie zarobiłby na siebie... chociaż może się mylę... dodatkowo nie każdą mamę stać na masaże itp. Chociaż będę trzymać kciuki, jeżeli wystartujesz z tym planem :)

reklama
Ja sie czuje git. Brzuch mi sie uwidacznia, choc serio jest malenki, a tak to wszystko w normie. ta pogoda nastraja mnie mega pozytywnie!

Do góry