reklama
Co Ty mowisz Asiol jak przez Ciebie? Poprostu czasem trzeba poczekac zanim sie ta dzidzi zrobi. Pomeczyc, postarac a pozniej i radosc jest wieksza! Ja wiem jak po 4 mieisiacach zobaczylam II kreski to czulam ze to cud! (wiem ze 4 mieisiace to nie duzo, ale ja juz chicalam sie leczyc na nieplodnosc...)
Ja wiem, że to w sumie ani moja ani mojego L wina - oboje wyniki mamy w porządku - ale czasem bierze mnie takie głupie myślenie

Asiol miałam tak przez jakis czas,a później gdy po badaniu próbki wyszło ze jest mało plemniczków to moje szczęscie przygasło. Postanowiłam więcej nic mu nie mówić. Siedzi na korytarzu i mówię mu tylko to co uważam za stosowne.
Niby silni faceci ale gdy wychodzi ze coś może byc u nich nie tak...masakra. Jak dzieci
A gdzie Ty robiłas badania?
Ja badania robiłam w Novum, tam zresztą chodzimy na wizyty i jesteśmy pod opieką lekarzy z Novum.
Lilly tak mi przykro, że trafiłaś na takiego konowała :-( Aż mnie ciary przeszły jak to wszystko przeczytałam

Aha!! Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że @ przyszła niestety :-( W sumie to byłam pewna, że przyjdzie, ale i tak się popłakałam - zawsze ta malutka iskierka nadziei jednak była ;-)
W tym cyklu spróbuję chyba z CLO, może to coś pomoże :-)
W tym cyklu spróbuję chyba z CLO, może to coś pomoże :-)
maaadziarka
Fanka BB :)
Asiol przykro mi że ta franca przyszła, ja też się ostatnio popłakałam jak przyszła, ale nic się nie martw, my najwyżej będziemy gródniówki 
Lilly Ale trafiłaś na skur.....syna! Ja po pierwsze, to bym powiedziała na samo wejście że nie życzę sobie osób trzecich przy wizycie a jak by mnie wyprosił to napisałabym na niego skargę. Klinika leczenia bezpłodnośc i stary sprzęt mają? PARANOJA! Poza tym na Twoim miejscu też bym na niego napisałą, jakim prawem wizytę po angielsku przeprowadził? A ogólnie cham i wyżej sra niż dupę ma. Wielki pan profesor zasrany, nawet nie wie że bóle na początku ciąży są normalnym zjawiskiem
Lilly Ale trafiłaś na skur.....syna! Ja po pierwsze, to bym powiedziała na samo wejście że nie życzę sobie osób trzecich przy wizycie a jak by mnie wyprosił to napisałabym na niego skargę. Klinika leczenia bezpłodnośc i stary sprzęt mają? PARANOJA! Poza tym na Twoim miejscu też bym na niego napisałą, jakim prawem wizytę po angielsku przeprowadził? A ogólnie cham i wyżej sra niż dupę ma. Wielki pan profesor zasrany, nawet nie wie że bóle na początku ciąży są normalnym zjawiskiem
Ostatnia edycja:
magenta :)
Fanka BB :)
Asiol- przykro mi ze ta @ wredna sie pojawila ale przychodzi nowy cykl nowe staranki i nowe nadzieje... tule:-) a clo to z konsultacja ginia cio?? czy tak po swojemu?
Ja to już się chyba nastawiam na mamuśkę 2012, ale może uda się załapać na grudniówkę-jestem dobrej myśli :-)Asiol przykro mi że ta franca przyszła, ja też się ostatnio popłakałam jak przyszła, ale nic się nie martw, my najwyżej będziemy gródniówki![]()
Nie, absolutnie nie!!! Tylko i wyłącznie pod kontrolą lekarza :-)asiol - ale clo chcesz brac na wlasna reke czy w konsultacji z lekrzem?
Nie, nie, nic po swojemu :-)Idę jutro do lekarza po receptę i wytyczne :-)Asiol- przykro mi ze ta @ wredna sie pojawila ale przychodzi nowy cykl nowe staranki i nowe nadzieje... tule:-) a clo to z konsultacja ginia cio?? czy tak po swojemu?
reklama
asiol - uffjuz sie przestraszylam, ze taka z ciebie hardkorowa ryzykantka
![]()
hardkorowa ryzykantka od czasu do czasu czemu nie, ale nie w tych sprawach :-) Choć powiem Ci pok, że moja poprzednia ginka (ale to już dawno, dawno temu) przepisała mi CLO na 3 miesiące kompletnie bez żadnej kontroli - jak się u niej pojawiłam po tych 3 miesiącach zwijając się z bólu to doszła do wniosku, że chyba troszkę przesadziła, bo nabawiła mnie przerostu jajnika i jakiś innych dziwnych rzeczy. Ale myślała, że jak poda tylko 3 miesiące to nic się nie stanie

Podziel się: