reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka jak dużo śluzu to dobrze, myśl optymistycznie! :-)

Doniu wiesz piszę jak jest. Udzielam się na drugim forum także w staraczkach i tam kilka dni po owulce napisałam, że mam kłucia w jajnikach i ciągnący ból w podbrzuszu. Wyszło tak, że odpisały mi wszystkie zafasolkowane, że także miały takie objawy po owulce. Więc wiesz nigdy nic nie wiadomo :-)

reklama
ja nie miałam takiego objawu, żadnych ciągnięć po owulce ani bólu także niestety, ale tak jak pisze Donia, dopiero spóźniająca się @ i dwie krechy na teście dają 100% pewności. Jedyne co, to piersi zaczęły mnie boleć wcześniej ok 6 dni przed @, ale to zorientowałam się po jakimś czasie, byłam pewna, że to na @

hej. A ja właśnie po wizycie u gina. Ciąża potwierdzona, tylko jest młodsza niz to wynika z obliczeń. Serduszko bijące zobaczyłam (przecudowny widok) i dostałam całą masę wyników do zrobienia i L4 ze względu na prace. NO i następna wizyta 29 marca i lekarz powiedział, że wtedy to już sobie pooglądamy całego maluszka ;) ale jestem szczęśliwa, że wszystko w porządku ;) Pozdrawiam i przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Tak ogólnie to kobietki wszystkiego najlepszego z okazji naszego dnia i spełnienia możeń (fasolki oczywiście) :):) Gratulacje Ewka87. Jeszcze trochę i ja będę mogła zobaczyć czy mi się uda,cały weekend nie wychodzę z łóżka rozkładam nogi :-)

Do góry