reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ja to bym z 3 zrobiła testy:):) a co do wiosny to nie wiem jak u was,ale u mnie jest cieplutko a w poniedziałek ma być 14 15 stopni:):)już się nie mogę doczekać piątku

reklama
witaj ;) rozgosc sie u nas i pytaj jesli tylko bedziesz miala problem. tutaj mozna czasem dowiedziec sie wiecej niz u gin. dziewczyny czuja sie tutaj bardzo swobodnie i nie maja zadnych oporów nawet przy wstydliwych problemach. opowiedz cos wiecej o sobie. w ktorym dniu cyklu jestes? ilu dniowe cykle masz? jak dlugo sie staracie? trzymam kciuki ;)

rastafaianka dzieki za miłe przyjęcie. Mam nadzieje ze jak wszystkie spotkam się ze wsparciem ;-) Jestem świeżo upieczoną, 19 - letnią żoną Tomka :) Staramy się o dziecko juz 6 cykl, w tym 1 nam sie udało, niestety kruszynka odeszła za wczesnie w 10 tc :-( Nadal jak o tym mysle, serce mi peka na milion kawałków, ale staram się brac zycie na klate i wszystko co mi zycie oferuje. Obecnie jestem w 15 dc a cykle mam 31 dniowe. :tak:

gratuluje slubu i jest mi przykro z powodu poronienia. masz racje nie trzeba sie poddawac. jesli bylas juz w ciazy to przyjamniej macie pewnosc ze oboje mozecie miec dzieci i wszystko jest ok. a teraz przyczyna lezy moze po stronie psychiki. nie martw sie. skoro raz zaszłaś w ciażę to napewno jeszcze sie uda. zmykam spac odezwe sie jutro dobranoc

dodam tylko tyle ze my staramy sie od maja tamtego roku czyli prawie rok. pol roku bylona spontana a od listopada leczylam sie farmakologicznie. teraz jestem w fazie brania luteiny, w czwartek odstawiam i bedzie wyczekiwanie.... najgorsze to czekanie. dobranoc

reklama
czesc wszystkim:-) witam serdecznie nasza nowa staraczke czuj sie jak u siebie.:tak: jak tam wam minelo nasze wczorajsze swieto:-) mi superowo super kolacja kwiatki i drobny upominek (czekoladki i lancuszek) a za miesiac nasza rocznica;-) mnie podkowa od czasu do czasu jajnik i czasem w pachwinach ciagnie i strasznie chce mi sie pic:-p3mam kciuki fifko kochana:tak: mam nadzieje ze ten sluz to pozytywny objaw:-) fajnie ze wciaz dochodza no nas nowe dziewczyny:-D no i nasze ciezaroweczki sa z nami.

Lillydelux- mam nadzieje ze mdlosci w krotce przerwa swoje objawy i bedziesz sie dobrze czula:-) Julieet- a jak tam u ciebie??
AeIreda- nie chce cie straszyc ale slyszalam ze te okropne wzdecia itp trwaja cala ciaze:zawstydzona/y:dlatego trzeba jesc jakies nie wzdymajadce jedzonko i duzo jablek wcinac;-)i pic duzo 3 mam kciuki za wszystkie staraczki i testujace

Do góry