reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witam wszystkich!! Dopiero dzisiaj zalogowałam się na forum, ale posty przeglądam już od jakiegoś czasu. My z mężem staramy się o dzidziusia od grudnia. Na dzień dzisiejszy jestem na etapie wyczekiwania na miesiączkę (a raczej na jej brak). Jak czytam te Wasze wypowiedzi to zaczynam się troszkę martwic. Ja jestem z reguły osoba niecierpliwa i bardzo chciałabym już być w ciąży, żeby w wakacje paradować z pięknym brzuszkiem. Od tego miesiąca zaczęłam robić testy owulacyjne i mam tylko nadzieję, że pomogły!!!
rastafarianka
25 latek ;)
ojj to zalezy od faceta. moj ma calkiem inne podejscie. ale nie martw sie moze ma juz naszykowany prezent dla Ciebie i jutro mile zaskoczenie 
rastafarianka
25 latek ;)
witamy na forum. dla pocieszenia powiem ze ja tez naleze do osob niecierpliwych i w tych wszytskich staraniach najgorszy jest etap po staraniach... pare dni przed @. wtedy lwpiej nie trzymac testow ciazowych w domu. ja zawsze testuje za wczenie a pozniej zaluje. trzymam Kciuki za Ciebie
ja z mezem staram sie od maja tamtego roku. pol roku bylo na spontana i uwazam ten zcas za czas stracony a teraz od listopada działamy na wspomagaczach czyli bromergon, Clo, wiesiołek, luteina. a Ty robilas jakies badania czy narazie spontan?
donia 1980
Fanka BB :)
donia 1980 Dziękuje za wsparcie,będę czekać na informacje i sama też sprawdzać i mierzyć tem. a testy chyba też zrobię jak już mam to po co mają się marnować. Czekam na te dni już z utęsknieniem :-)
no pewnie, że zrób,będziesz miała podwójną kontrolę, a jak u Ciebie ze śluzem? zaczyna się coś?
rastafarianka
25 latek ;)
paolajn... ja uzywam rzadko bo u mnie temp nie jest miarodajna ale jesli juz uzywam to dwoch dla pewnosci. mam jescze rteciowy i jest on wg mnie bardziej dokladny ale mam tez elektryczny. taki zwykły z apteki. zaden najdrozszy.
donia 1980
Fanka BB :)
A jakich używacie termometrów do mierzenia temperatury ?
ja mam elektroniczny, Microlife czy coś takiego, a do tej pory używałam rtęciowego i byłam bardzo zadowolna, ważne tylko żeby jeden cykl mierzyć zawsze tym samym termometrem
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Na razie bez badan, ale za 2 tygodnie mam wizytę u ginekologa, wiec poinformuje go, ze staramy się o maluszka i nic, wiec może mi cos doradzi albo przepisze. Pocieszam się ze jednak te 3-4 miesiące to jeszcze nie tak długo w porównaniu do niektórych kobiet. Ale mimo wszystko za każdym razem się łudzę ze może jednak już…. Najgorsze dla mnie jest to robienie testu ciążowego, kiedy nie trzeba nawet czekać tych 5 min żeby zobaczyć negatywny wynik…. L
Już czuje jak mi jajnik lewy działa i śluz zmienia sie powolino pewnie, że zrób,będziesz miała podwójną kontrolę, a jak u Ciebie ze śluzem? zaczyna się coś?
reklama
Musze się komuś wygadać.... jestem taka zła na swojego, że szok... wczoraj poszedł i kupił telefon... wydał wszystkie nasze pieniądze twierdząc że w czwartek będą wypłaty a jedzenia mamy całą lodówkę..... ALE CHOLERA CHYBA ZAPOMNIAŁ ŻE JUTRO JEST DZIEŃ KOBIET!! Jest mi tak przykro że szok... ale nic mu nie mówię, bo nie wiem jak wybrnie z tej sytuacji. Teraz siedzi i od wczoraj "pika" w nowej zabawce a mnie w ogóle ie dostrzega...
Kiedyś slyszałam, ze "faceci są całe życie jak dzieci tylko zabawki coraz droższe" To są święte słowa...
Fifka nie smutaj się, na pewno pamięta o Dniu Kobiet

Podziel się: