reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ASIOL zycze 2 kreseczek ;)

Dziękuję bardzo :-) Chociaż nie sądzę, żeby miały się pokazać - chyba bym coś czuła :unsure: A może staram się nie zauważać objaw ów żeby się nie nastawiać, a potem nie rozczarować znów....Sama już nie wiem :-(

A tak przy okazji - co to za lista testujących, jeśli wolno spytać??

reklama
Cześć dziewczyny!

Witaj Asiol i wszystkie inne nowe kobitki w naszym gronie

Mamy jakieś nowe fasolki?

Lilly 3mam kciuki. Mam nadzieję, że nam dobrze marzec rozpoczniesz... Ja następna...

Asiol który cykl staranek? Jeżeli nie masz ochoty na testowanie, to daj sobie spokój i poczekaj jeszcze trochę. Ja tak robię, bo też już się kilka razy zawiodłam i teraz nawet nie mam testu w domu. Powiedziałam sobie, że zatestuję jak mi się @ spóźni kilka dni

A ja oczekuję @, niestety się na nią zanosi, już mnie brzuch pobolewa, prychole się wywaliły i humor się psuje... Dziewczyny, ja już zaczynam tracić nadzieję :-( Mam dosyć tych rozczarowań...

Mam nadzieję że Wasze humorki lepsze....

Jak tam nasze nowe ciężaróweczki, jak się czujecie? Jakieś objawy?

Ostatnia edycja:
Ael Mimo to nie napiszę, że Ci współczuję... Bo Ci zazdroszczę tych mdlośći i w ogóle. Też bym takie chciała, pod warunkiem,że będą spowodowane fasolką oczywiście. Dbaj dziewczyno o siebie, życzę Wam wszystkiego naj naj

Anuluś ja już wybrałam opakowanie folika, a teraz biorę Feminatal dla starających się i tam też jest folik w nim. Jeżeli @ przyjdzie, to też idę po wiesiołka. A mężowi kupiłam cynk, bo wspomaga działanie prostaty i powoduje że jest więcej nasionka

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki:) ja mam dzis pierwszy dzien pracy za soba... dzis boli mnie lewy jajnik wczoraj byla goraca noc w sumie wczoraj tez jajnik mnie ciagnal ale nie tak bardzo jak dzis a owulke powinnam miec znowu miedzy 8-9 marca a dzis 10 dc i nic juz nie czaje tempki nie mierze nie moge sie zebrac w kupe z tymi pomiarami roznie ostatnio wstaje i albo zapomne albo cos... a jutro szykuj niespodzianke dla mojego mezusia:-) kupilam sobie sexy sukienke i bielizne i chce go troszke rozluznic masarzem i kapiela z pianka i swieczuszkami bo ostatnio za duzo pracuje i kurcze chce wszystko wziasc na glowe co sie da...

Asiol który cykl staranek? Jeżeli nie masz ochoty na testowanie, to daj sobie spokój i poczekaj jeszcze trochę. Ja tak robię, bo też już się kilka razy zawiodłam i teraz nawet nie mam testu w domu. Powiedziałam sobie, że zatestuję jak mi się @ spóźni kilka dni
Dziewczyny, ja już zaczynam tracić nadzieję :-( Mam dosyć tych rozczarowań...

No ja też chętnie bym się powstrzymała, ale biorę kilka leków dodatkowo i gdyby się jednak ciąża pojawiła to muszę natychmiast jedne odstawiać inne stopniowo, jeszcze inne zmienić więc wolę się upewnić w wyznaczonym przez ginkę terminie niż potem sobie pluć w brodę.
Powiem Tobie maaadziarko, że ja już też tracę nadzieję - ale mój narzeczony dzielnie podtrzymuje mnie na duchu ;-) Generalnie jesteśmy po wszystkich badaniach - poza drożnością jajowodów - i wyniki są bardzo dobre więc nasza doktor prowadząca w ogóle nie widzi powodów do obaw, że możemy nie zajść. Niestety żyję w bardzo, ale to bardzo dużym stresie, do tego ciągłe myślenie o ciąży, comiesięczne rozczarowania i to wszystko chyba tak pływa na to nasze "zajście", a raczej jego brak ;-) No nic popróbujemy jeszcze ze dwa razy i chyba się zdecyduję na badanie drożności. Potem przerwa na ślub, trochę luzu i odstresowania na jakimś wyjeździe i może wtedy zaskoczę ;-) a jeśli nie, to inseminacja. Generalnie staram się myśleć pozytywnie, na szczęscie idzie wiosna, więc będzie mi łatwiej nastawiać się optymistycznie do życia :-) I tego również życzę Wam wszystkim i oczywiście nowych fasolek w naszej grupie :-)

Asiol a kiedy Ty masz testować, poproś lily żeby Cię wpisała, dzięki temu nie musimy każdej z osobna pytać kiedy testuje , kiedy termin @ ma :-)

reklama
Do góry