reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej!

Heh tak sobie szperałam w internecie i poczytałam troszkę postów 16-17 latek typu "uprawiałam petting ze swoim facetem i odrobina spermy dostała się do środka, czy jestem w ciąży?" albo "jakoś tak wyszło, ze kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczeń, a teraz spóźnia mi się okres! Pomocy!" no i wtedy cała masa tekstów jakie środki zażyć żeby poronić itp. Boże jakie głupie małolaty.... aż człowieka krew zalewa...nic nie wiedzą na temat seksu, zapłodnienia itp. a czują się takie dorosłe! DOROSŁOŚĆ TO PODEJMOWANIE SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI I PONOSZENIE KONSEKWENCJI SWOICH DZIAŁAŃ!

Aj... aż sobie humor popsułam... znowu... a teraz spadam do pracy. Jutro nareszcie weekend to się wyśpie za wszystkie czasy!

reklama
Hej Dziewczyny :-) jestem tu nowa i bardzo chciałabym się dołączyć do temaciku:-) tak więc pierwsze staranka już zostały podjęte. Patrzac na to że mam cykle 28 dniowe a przytulalismy sie ok 2 dni przed owulka i 14 dnia cyklu :-) Mam nadzieje ze chłopcy dotarli do mety i @ nie pojawi się u mnie przez 9 miesięcy :-p Jak na razie wiadomo żadnych objawów oprócz podwyższonej tempki (37.1) ale z tego co mi wiadomo podwyższona tempka utrzymuje się do dnia miesiaczki a potem spada. Ale zauważyłam również ze moja szyjka jest cały czas taka rozpulchniona, ale na tym to sie nie znam w ogóle :-p Jakby któraś mogła mi przybliżyć coś na ten temacik i czekam na opinie co o tym myślicie! pozdrawiam wszystkie staraczki

witam moje kochane staraczki i zaciazone mamy jakas nowa testujaca:)?

Ja się wprawdzie już kilka dni temu pojawiłam w Waszym gronie, ale zrobiłam to dość niezauważenie chyba ;-)
Ja również jestem staraczką, a zarazem nową testującą - jutro powinnam zrobić test, choć jakoś nie mam na to ochoty - boję się kolejnego rozczarowania :-(

witam nowe dziewczyny. ale ladny dzien dzis mamy....moj maz mial dzis piekny sen. wstał taki zadowolony ze hoho od razu usmiech na twarzy. sniło mu sie ze urodziłam nam synka ;) achhhh pieeeeekny sen ;)

Cześć dziewczyny :-) u mnie już lepiej z czego się bardzo cieszę :-) zaraz idę sobie jakieś śniadanie zapodać :-)

3mam kciuki za testujące.. w końcu mamy marzec i przydała by się nowa fasolka :-)

reklama
Do góry