reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej!

Heh tak sobie szperałam w internecie i poczytałam troszkę postów 16-17 latek typu "uprawiałam petting ze swoim facetem i odrobina spermy dostała się do środka, czy jestem w ciąży?" albo "jakoś tak wyszło, ze kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczeń, a teraz spóźnia mi się okres! Pomocy!" no i wtedy cała masa tekstów jakie środki zażyć żeby poronić itp. Boże jakie głupie małolaty.... aż człowieka krew zalewa...nic nie wiedzą na temat seksu, zapłodnienia itp. a czują się takie dorosłe! DOROSŁOŚĆ TO PODEJMOWANIE SIĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI I PONOSZENIE KONSEKWENCJI SWOICH DZIAŁAŃ!

Aj... aż sobie humor popsułam... znowu... a teraz spadam do pracy. Jutro nareszcie weekend to się wyśpie za wszystkie czasy!

reklama
Hej Dziewczyny :-) jestem tu nowa i bardzo chciałabym się dołączyć do temaciku:-) tak więc pierwsze staranka już zostały podjęte. Patrzac na to że mam cykle 28 dniowe a przytulalismy sie ok 2 dni przed owulka i 14 dnia cyklu :-) Mam nadzieje ze chłopcy dotarli do mety i @ nie pojawi się u mnie przez 9 miesięcy :-p Jak na razie wiadomo żadnych objawów oprócz podwyższonej tempki (37.1) ale z tego co mi wiadomo podwyższona tempka utrzymuje się do dnia miesiaczki a potem spada. Ale zauważyłam również ze moja szyjka jest cały czas taka rozpulchniona, ale na tym to sie nie znam w ogóle :-p Jakby któraś mogła mi przybliżyć coś na ten temacik i czekam na opinie co o tym myślicie! pozdrawiam wszystkie staraczki

witam moje kochane staraczki i zaciazone mamy jakas nowa testujaca:)?

Ja się wprawdzie już kilka dni temu pojawiłam w Waszym gronie, ale zrobiłam to dość niezauważenie chyba ;-)
Ja również jestem staraczką, a zarazem nową testującą - jutro powinnam zrobić test, choć jakoś nie mam na to ochoty - boję się kolejnego rozczarowania :-(

witam nowe dziewczyny. ale ladny dzien dzis mamy....moj maz mial dzis piekny sen. wstał taki zadowolony ze hoho od razu usmiech na twarzy. sniło mu sie ze urodziłam nam synka ;) achhhh pieeeeekny sen ;)

Cześć dziewczyny :-) u mnie już lepiej z czego się bardzo cieszę :-) zaraz idę sobie jakieś śniadanie zapodać :-)

3mam kciuki za testujące.. w końcu mamy marzec i przydała by się nowa fasolka :-)

reklama
Do góry