reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam :)
Julieet, u mnie objawy małpowe są takie, że mam bóle podbrzusza jak na @...
a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł taki:
test.jpg
co o tym sądzicie? można już uznać za pozytywny?

reklama
Witam wszystkie staraczki !! Oczywiście również gratuluję wszystkim ciężaróweczką!! A za reszte dziewczyn czymam mocno kciukaski!!:-)

Lilly świetnie;) moja intuicja powoli się sprawdza:) nieśmiało gratuluję bo kreseczka jeszcze słabiutka, ale no nie da sie jej nie zauważyć:) Trzymam cały czas kciuki i czekam na test z dwoma grubymi kreskami:) I tak sobie dzisiaj pomyslałam no ciekawe na której stronie własnego tematu pochawali sie lilly dwoma kreskami:) i proze strona 858 i jest:) Bardzo się ciesze, oby wszystko w nastepnych dnaich sie potiwerdziło:):)

No i teraz julieet...o Tobie tez nie zapominam i równie mocno kibicuje:) dziś termin @ prawda? jak tam sie czujesz? i kiedy planujesz zrobić test, oj oby marzec zasypał nas fasolkami!!!

Ostatnia edycja:
dziękuję za kciuki :)

u mnie... też test pozytywny hehehe :) zdjęcia nie mam jak umieścić, bo nie mam kabla od telefonu, może poproszę Dotkę to wstawi :)
ja na razie podchodzę do tego z rezerwą, po tamtej ciąży biochemicznej już nie jestem taka pełna entuzjazmu teraz, jak zobaczę serduszko na usg, to wtedy mi ulży i będę skakać z radości, teraz jestem w takim zawieszeniu. Ja miałam dostać @ wczoraj, no ale nie przyszła ;p Objawów na @ brak, na fasolę to tylko bolące baaardzo cycki i to by było na tyle, aha no i temp 37,0- 37,1 :)

Lilly, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze pójdzie, to się spotkamy na listopadówkach :D

czesc kochane... Gratuluje lillydelux i julieet no oby tesciki sie potwierdzily i zdrowe fasolki sie pojawily no to kobietki fluidki slac dla staraczek... a u mnie dzis bole jajnika ustaly jak narazie ich nie czuje:zawstydzona/y:

Paluszkua ty kiedy zaczynasz staranki??

no nie do wiary :-D Big widzisz ile fluidów wysłałaś :-D ale tu się ciężarnie zrobi :-D tylko nas nie opuszczajcie ;-)

reklama
Do góry