reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja też Lilly trzymam kciuki! Miałyśmy owulację mniej więcej w tym samym czasie (no ja chyba 2 dni później) Termin @ mam na jutro, ale na pewno nie przyjdzie. liczę że koło 9 powinna przyjść. Przewiduję ze Tobie też się spóźni, bo za krótka faza lutealna była.

A ja właśnie z pracy wróciłam a jutro już piątek!!! I ukochany weekend! Miałamiść jakoś na poczatku następnego tygodnia na Bete ale tak mi się nie chce. Boje się rozczarowania... więc chyba najpierw poczekam na termin @...

A swoją grogą mam nowy dziwny objaw. Duuużo śluzu! Przezroczysty, i wodnisty! Jak kochałam się ze swoim to aż "chlupało"

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc dziewczyny.. u mnie grypa żołądkowa sie rozgościła na dobre, wymiotuje jak kot :/ najgorsze jest to,że nie mam już czym i chyba cały żołądek zwymiotuje.. :-(

może jakieś rady jak wygonic to cholerstwo ze mnie?

Szczerze? Pić dużo wody i śpij. Przejdzie po 2-3 dniach. Na grypę nie ma lekarstwa, a jakiekolwiek tabletki tylko pogorszą sprawę. Ja miałam taką grype w styczniu. Spałam wtedy 30h non stop a kiedy się obudziłam, wyzdrowiałam :-D a przez te kilka dni NIC nie jadłam, tylko piłam wodę.

No właśnie ja też nie jestem głodna, mam termosy dwa z rumiankiem, i mój wyposażył mnie w zgrzewke wód mineralnych niegazowanych..wiec pije raz to raz to.. ale sesje w toalecie mam takie,że pewnie sasiedzi uważaja mnie za alkoholiczke :-D

Ostatnia edycja:
Ja sobie postanowiłam, ze jak nie wyjdzie w tym miesiącu to pójdę do gina parę dni po owulacji (potwierdzonej testami) i sprawdzę czy pęcherzyk mi pęka, bo jakoś strasznie nie daje mi to spokoju.

Ogólnie inny ten cykl jest, nie wiem jak to określić, ale czuję się inaczej niż zwykle.

reklama
Do góry