reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie tez nie zaciekawie. Młody chory, rodzice jego tez. i chyba mnie też bierze.. wczoraj aż mnie z bólu skręcalo cos jakby żołądek, jajnik i nerka. A dzis jestem senna i mi niedobrze i brzuch boli..
A jak testujace? Jakieś nowości? Buziaki dla przyszłych mam.

reklama
Ael ty farciaro...ja też tak chcem...a tak musze siedziec w firmie i jakies obliczenia robic grrr...
Ale jutro urlopik i jedziemy z M do Pragi świetowac jego urodzinki
Juz się nie umiem doczekac....i odliczam godziny eh....będzie cudnie
trzymać kciuki za pogodę....

Soglam nie wiem czy mi tak fajnie, właśnie zaczęło mnie odrobinę mdlić. Czuję taką ociężałość na żołądku i nieprzyjemnie mi się odbija. To ja bym chciała wyjść z domu i nie leżeć w łóżku, farciaro :-p

hej dziewczyny
Lily powiem ci,że chodząc do poradni przed slubem musiałam wypełnic mnóstwo wykresów tempretaur i jedną książeczkę dostałam przykładowych wykresów do domu,we wszystkich niestety w przypadku ciązy temp.była równa 3 najwyższym temp.poowulacyjnym lub wyzsza naprawdę rzadko zdarzała się
niższa o kreskę czy dwie...
u ciebie wygląda na to że temp od razu po 3 dniach spadło mocno potem lekko podskoczyła i znów spadła,więc nie chce Ci zabierac nadzei...ale...

a z tego co ja wiem, to najwazniejsze czy spada przed @ czy nie, w trakcie moze sobie skakac. Zdarzaja sie przeciez wahania temp w czasie implantacji (w gore lub w dol) i w dol to moze nawet spasc ponizej granicy. Wiec spoko. Wazne kiedy zawsze spada, czy na dzien czy na dwa przed @ czy np przez kilka dni stopniowo powolutku. Wazny jest schemat, dlatego wykresy sa miarodajne dopiero po kilku cyklach stosowania. Ja w zeszlym cyklu mialam temp skaczaca, w tym cyklu rowniusienko a w ciayz nie bylam, wiec reguly w czasie cyklu nie ma. Temperatura po owu nic nie mowi o ciazy, o ciazy mowi temp podwyzszonaa po terminie @. Wczesniej mozna tylko gdybac.

pok a Ty przed tłustym czwartkiem zaczęłas dietę?? zwriowałas kochana...odpusc sobie dzisiaj i wcinaj pączki...
wszystkim dzis życzę samych pyszności i takiego słoneczka jak we Wrocławiu:):)

jakos nie mam nawet ochoty na paczki i inne podobne frykasy. Pieklam paczki 2 tygodnie temu i mi wystarczy :)

Bigch u mnie @ przewidziane na 11 marca ale mam nadzieje ze nie bedzie,bo w weeknd była owulka,postrzelaliśmy trochę i liczymy po cichu na fasolkę więc ja testuje za tydzien dopiero...na razie o tym nie myslę jestem pochłonięta przygotowaniami na jurzejszy wyjazd do Pragi na cały week i bedziemy swietowac ,relaksowac się i zwiedzac a potem impreza urodzinowa 12 marca dla znajomych ale niespodzianka wiec tez trochę przygotowac wiec jak zejdzie się to z testem dwukreskowym to bedziemy podwójnie świetowac...oby do kolejnego piątku...

reklama
Oglądam właśnie "Dom nie do poznania". Jak mi szkoda tej rodzinki a najbardziej tych dzieciaczków. Jak mówili o tej chorobie i co te dzieci przeżywają to aż mi łzy stanęły w oczach.
No to ja to już w ogóle tonęłabym w zasmarkanych chusteczkach :-D
Ale to prawda, czasem historie tych ludzi są strasznie przygnębiające. Niby Ameryka, sen amerykański, ale sytuacja życiowa często podobna do innych ludzi.

Do góry