reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehe czekamy na fasolke Lilly :-D

Hej dziewczyny ja właśnie do domu wróciłam po pracy! Znowu się przedźwigałam... heh sanepid ma na dniach nas odwiedzić więc jest dziki szał sprzątania nawet w najgłupszych miejscach... Tak sobie myślę że będę się pluła w brode jak coś się stanie,ale nie wiem jak powiedzieć, ze nie mogę tego robić... nikt nie wie o moich staraniach (i nie chce żeby ktokolwiek wiedział) Swoją drogą odkryłam też zbawienne skutki luteiny, bo w domu taki brak humoru przeszkadza, ale w pracy jest czadowy!! Mam wszystko w dupie i czas szybciej płynie :-D

Już chyba 3 dzień pod rząd sutek (a w zasadzie też okolice) mnie swędzi... myślałam że to przez stanik, ale nie... Ide teraz zrobić sobie sałatkę grecką bo mam nieziemską ochotę a jutro przechodzę na dietę! ;-)

lilly - niestety trzeba byc zarejestrowanym, zeby Twoj wykres zobaczyc.
Jest inny sposob, zebys nam go pokazala. Wyswietl na ekranie, tak zeby bylo widac caly, nacisnij przycisk na klawiaturze "PrintScr", otworz painta i tam "wklej", zapisz plij jako "jpg" i mozesz nam pokazac obrazek :)
No albo po prostu podaj tempki od dnia sprzed skoku :)

dziewczyny przypomnijcie mi, czy na poprawę śluzu to mam brać wiesiołek? (od 1dc do owulacji?)
czy powinnam to skonsultować z ginem?
czy są jakieś przeciwskazania do jego stosowania?

tak jest - od 1dc do owulacji. Chociaz duzo lepsze jest siemie lniane, tylko oblesne w smaku (takie gluty do picia). Co do przeciwskazan to nie wiem. Co do konsultacji z lekarzem "skonsultuj z lekarzem lub farmaceutą gdyz kazdy lek niewlasciwie stosowany zagraza Twojemu zyciu i zdrowiu"... wiec... co do zasady kazdy lek trzeba konsultowac :) ale co do wiesiolka to chyba wszystkie laski biora bez konsultacji.

Lilly, no niestety nie obejrzę Twojego wykresu, nie jestem tam zarejestrowana :(

Donia, jest chyba gdzieś na forum wątek o wiesiołku więc sobie poczytaj :) z tego, co wiem to dziewczyny bardzo go chwalą

wykrees.jpg

oto mój wykres, jak możecie napiszcie co o nim myślicie :)

ooo... wygląda na strasznie mały... to napiszę, że ta ostatnia temperatura to 36,8 .... czyli kiepsko

kurcze maly ten wykres. nie bardzo widze kiedy owu, ktory to dc ;/

ale poki co to rosnie a nie spada.
ktory teraz masz dc a ile trwa Twoj cykl?

reklama
lilly a keidy powinnas dostac okres? z tego co widze, to teraz 27 dc tak?
no i ostatnie pytanie. w poprzednich cyklach temp Ci spadala na ile dni przed miesiączką?

Ostatnia edycja:
Do góry