reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehe czekamy na fasolke Lilly :-D

Hej dziewczyny ja właśnie do domu wróciłam po pracy! Znowu się przedźwigałam... heh sanepid ma na dniach nas odwiedzić więc jest dziki szał sprzątania nawet w najgłupszych miejscach... Tak sobie myślę że będę się pluła w brode jak coś się stanie,ale nie wiem jak powiedzieć, ze nie mogę tego robić... nikt nie wie o moich staraniach (i nie chce żeby ktokolwiek wiedział) Swoją drogą odkryłam też zbawienne skutki luteiny, bo w domu taki brak humoru przeszkadza, ale w pracy jest czadowy!! Mam wszystko w dupie i czas szybciej płynie :-D

Już chyba 3 dzień pod rząd sutek (a w zasadzie też okolice) mnie swędzi... myślałam że to przez stanik, ale nie... Ide teraz zrobić sobie sałatkę grecką bo mam nieziemską ochotę a jutro przechodzę na dietę! ;-)

lilly - niestety trzeba byc zarejestrowanym, zeby Twoj wykres zobaczyc.
Jest inny sposob, zebys nam go pokazala. Wyswietl na ekranie, tak zeby bylo widac caly, nacisnij przycisk na klawiaturze "PrintScr", otworz painta i tam "wklej", zapisz plij jako "jpg" i mozesz nam pokazac obrazek :)
No albo po prostu podaj tempki od dnia sprzed skoku :)

dziewczyny przypomnijcie mi, czy na poprawę śluzu to mam brać wiesiołek? (od 1dc do owulacji?)
czy powinnam to skonsultować z ginem?
czy są jakieś przeciwskazania do jego stosowania?

tak jest - od 1dc do owulacji. Chociaz duzo lepsze jest siemie lniane, tylko oblesne w smaku (takie gluty do picia). Co do przeciwskazan to nie wiem. Co do konsultacji z lekarzem "skonsultuj z lekarzem lub farmaceutą gdyz kazdy lek niewlasciwie stosowany zagraza Twojemu zyciu i zdrowiu"... wiec... co do zasady kazdy lek trzeba konsultowac :) ale co do wiesiolka to chyba wszystkie laski biora bez konsultacji.

Lilly, no niestety nie obejrzę Twojego wykresu, nie jestem tam zarejestrowana :(

Donia, jest chyba gdzieś na forum wątek o wiesiołku więc sobie poczytaj :) z tego, co wiem to dziewczyny bardzo go chwalą

wykrees.jpg

oto mój wykres, jak możecie napiszcie co o nim myślicie :)

ooo... wygląda na strasznie mały... to napiszę, że ta ostatnia temperatura to 36,8 .... czyli kiepsko

kurcze maly ten wykres. nie bardzo widze kiedy owu, ktory to dc ;/

ale poki co to rosnie a nie spada.
ktory teraz masz dc a ile trwa Twoj cykl?

reklama
lilly a keidy powinnas dostac okres? z tego co widze, to teraz 27 dc tak?
no i ostatnie pytanie. w poprzednich cyklach temp Ci spadala na ile dni przed miesiączką?

Ostatnia edycja:
Do góry