reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

paol ja ostatnio tez tak zakombinowałam zeby mojego nakręcic że nie umiał się odklei i swoją droga się opłacała...tyle orgazmów przy jednym seksie to jeszcze nie miałam mówią bardzo szczegółowo...ale na dłuższa metę to jakoś sobie nie wyobrażam mojego nakręcac jak on nie ma chęci...nie mam tyle zapału w sobie bo wiem ze samo i tak przyjdzie i nie mam parcia na seks tu i teraz...

reklama
powiem ci ze ja bardzo często zaczynam i inicjuje zblizenia a potem samo dalej się toczy...zwykle mąż zaskakuje ale czasem zdarza się tak ze nie ma ochoty...i wtedy naprawdę musze się starac i raczej o czyms takim mówię...bo na moje wdzieki nie pozostaje obojętny...

je tez tak mam ze jak mam @ to najbardziej mi sie chce i wtedy chodze jak pies za suka... ale i w dni plodne to za to moj chodzi za mna jak piesek i nie wiem czy to od feromonow czy co ale tedy to uff chowac bym sie musiala

hihi chyba zaden facet nie oprze sie kobiecym wdzieka swojej wlasnej kobiety moj nie moze mnie w majtusiach samych zobaczyc bo odrazu slini sie na widok mojej pupy a ja nie wiem czemu:confused: ale i ja mam swoj czuly punkt widok jego klatusi to wymiekam normalne nogi mi sie uginaja:-) i uwielbiam sie do niej tulic

Ostatnia edycja:
Witam:)Dzięki za miłe przyjęcie.
Mam 25 lat jestem z lubuskiego.
Jestem młodą mężatką i baardzo chciałabym w tym roku zajść w ciąże
Ale niestety niedawno ginekolog wykryła mi przegrode w macicy//

Witam dziewczyny :)
@ powinnam dostać dzisiaj, zawsze jest bardzo regularna, to jest dopiero mój drugi obserwowany cykl, z czego poprzedni był lekko dziurawy bo bywały bezsenne noce... w tym zaczęłam robić testy owu, więc też tak na prawdę nie wiem, kiedy w poprzednich cyklach była ta owu, i czy było tak samo jak teraz, czyli uważam, że dość późno... ale podejrzewam, że tak samo.... raz tylko @ spóźniła mi się dwa dni, dawno dawno temu... w poprzednim cyklu, w 27 dc temp spadł mi do 36,5, nastepnego dnia była @, dzisiaj jest 28 dc, a temp dalej 36,8... i ja już w sumie sama nie wiem co mam o tym myśleć.... piersi bolą i są nabrzmiałę, nawet moja mama jakoś tak zauważyła, że coś jest z nimi nie tak, i są twarde jak nie wiem co... podbrzusze lekko ćmi, ale jest to taki sam ból jak na @....
Acha, testu nie robiłam dzisiaj, i jak @ nie przyjdzie to też nie zrobię jutro, jak coś to dopiero w sobote :p

reklama
Do góry