reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pao to jeszcze leci??? kurcze to mój ulubiony serial zawsze był i zawsze przy tych historiach ryczałam jak głupia...ale pewnie teraz są powtórki...
a my z męzusiem nie posiadamy tv i jesteśmy z tego powodu przeszczęsliwi...mamy więcej czasu dla siebie...i to od kilku lat wiec sobie nie wyobtrazam juz teraz miec tv

reklama
anuluś witamy i zapraszamy w nasze skromne progi...podziel się paroma słowami o sobie i włacz się w nasze ploty a poczujesz się jak u sibie...dzisiaj na tapecie oczywiście pączki...ale nie tylko

no dziewczyny patrzyłam na dane naszych @ na marzec i powiem wam ze dzis zaczyna sie nasz gorący tydzien...od dzisiaj zaczynając od lily do drugi dzien któraś testuje...więc prosze o przesyłanie fluidków od zaciążonych i trzymanie mocno kciuków...

hej dziewczynki i przy okazji witam nasza nowa kolezanke:):-) a ja dopiero dzis jem sniadanko pospalam sobie do 9 i hihi jakos taka zaspana jestem... nawet za bardzo mnie kawa nie rozbudzila... nic mi nie mowcie o paczkach bo na sama mysl slinka mi leci... ja tutaj takich dobrych nie mam:-( 3 mam kciuki za testujace niebawem... i apetycik mi podskoczyl :-D jak mnie to cieszy

ja tez bez tv nie wyobrazam sobie zycia... i tak samo bez internetu i pogaduch z wam.
kurcze juz nie moge sie soboty doczekac... i zaczac nowe staranki

reklama
Ewika zebrałam wszystkie wiec poślij jeszcze dla innych dziewczyn...
magneta a ja ci powiem ze jak się nastawilismy ze nie uważamy i chcemy dzidzię to jakos nam się seksu w ogóle nie chce,jestesmy zmęczeni,wolimy się poprztulac,spedzic razem czas ,porozmawiac niz tam odrazu seks...a jak nas nachodzi chętna to jak na złośc tylko w dni niepłodne...paranoja ci powiem...

Do góry