reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pao to jeszcze leci??? kurcze to mój ulubiony serial zawsze był i zawsze przy tych historiach ryczałam jak głupia...ale pewnie teraz są powtórki...
a my z męzusiem nie posiadamy tv i jesteśmy z tego powodu przeszczęsliwi...mamy więcej czasu dla siebie...i to od kilku lat wiec sobie nie wyobtrazam juz teraz miec tv

reklama
anuluś witamy i zapraszamy w nasze skromne progi...podziel się paroma słowami o sobie i włacz się w nasze ploty a poczujesz się jak u sibie...dzisiaj na tapecie oczywiście pączki...ale nie tylko

no dziewczyny patrzyłam na dane naszych @ na marzec i powiem wam ze dzis zaczyna sie nasz gorący tydzien...od dzisiaj zaczynając od lily do drugi dzien któraś testuje...więc prosze o przesyłanie fluidków od zaciążonych i trzymanie mocno kciuków...

hej dziewczynki i przy okazji witam nasza nowa kolezanke:):-) a ja dopiero dzis jem sniadanko pospalam sobie do 9 i hihi jakos taka zaspana jestem... nawet za bardzo mnie kawa nie rozbudzila... nic mi nie mowcie o paczkach bo na sama mysl slinka mi leci... ja tutaj takich dobrych nie mam:-( 3 mam kciuki za testujace niebawem... i apetycik mi podskoczyl :-D jak mnie to cieszy

ja tez bez tv nie wyobrazam sobie zycia... i tak samo bez internetu i pogaduch z wam.
kurcze juz nie moge sie soboty doczekac... i zaczac nowe staranki

reklama
Ewika zebrałam wszystkie wiec poślij jeszcze dla innych dziewczyn...
magneta a ja ci powiem ze jak się nastawilismy ze nie uważamy i chcemy dzidzię to jakos nam się seksu w ogóle nie chce,jestesmy zmęczeni,wolimy się poprztulac,spedzic razem czas ,porozmawiac niz tam odrazu seks...a jak nas nachodzi chętna to jak na złośc tylko w dni niepłodne...paranoja ci powiem...

Do góry