reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a wszedzie na stronach o hormonach pisza 20-21dc ,7-8dni po owulacji,a może ty maiałas zalecany z powodu jakis problemów bo w pierwszej fazie przed owu progesteron jest stały i bez sensu badac ale co ja tam wiem...lepsi pewnie lekarze
ja chce isc jutro a o wytycznych nie słysząłam

Ja już różne rzeczy czytała o progesteronie, pewnie każdy lekarz ma inne podejście. Mam nadzieję, że wie co robi ;-)

reklama
hej dziewczyny ja tak na chwile bo w pracy jestem. bylam u lekarza. jestem zła. dobra wiweescia jest to ze pecherzyk pekl sam wiec nie mialam zastrzyku ale oczywiscie narobil mi nadzieji ze juz mzoe byc ciaza. wkurzyl mnie bo powiedzialamz przed usg ze ejsli pecherzyk bedzie dojrzały to poprosze o zastrzyk to powiedzial mi zebym sie wsptrzymała bo przeciez dopiero obnizylam prolaktyne wiec trzeba zcasu na zajscie w ciaze i ze relax zaleca i nie myslenie o dziecku. jak bylam u niego w listopadzie to powiedzial ze po 3 miesiacach moge poprosic o zastrzyk. minely 3 miesiace a teraz mi mowi zebym czekała. powiedziałam jemu ze czekam od maja tamtego roku to on mi na to ze relax. nic konktetnego poza tym ze pecherzyk pekl ssie nie dowiedziałam. zrobil zdjecie i mi dal tylko nadzieje ze moze byc ciaza. a potem znowu rozczarowanie. uciekam do pracy pa

hej dziewczyny ja tak na chwile bo w pracy jestem. bylam u lekarza. jestem zła. dobra wiweescia jest to ze pecherzyk pekl sam wiec nie mialam zastrzyku ale oczywiscie narobil mi nadzieji ze juz mzoe byc ciaza. wkurzyl mnie bo powiedzialamz przed usg ze ejsli pecherzyk bedzie dojrzały to poprosze o zastrzyk to powiedzial mi zebym sie wsptrzymała bo przeciez dopiero obnizylam prolaktyne wiec trzeba zcasu na zajscie w ciaze i ze relax zaleca i nie myslenie o dziecku. jak bylam u niego w listopadzie to powiedzial ze po 3 miesiacach moge poprosic o zastrzyk. minely 3 miesiace a teraz mi mowi zebym czekała. powiedziałam jemu ze czekam od maja tamtego roku to on mi na to ze relax. nic konktetnego poza tym ze pecherzyk pekl ssie nie dowiedziałam. zrobil zdjecie i mi dal tylko nadzieje ze moze byc ciaza. a potem znowu rozczarowanie. uciekam do pracy pa

Ja też mam problemy z prolaktyną, jestem w trakcie obniżania, ale moja ginka od początku dawał mi zastrzyki jak pęcherzyk był dojrzały. Teraz prolaktyna trochę spadła, więc pociesza mnie, że powinno być łatwiej bo pęcherzyk powinien pękać sam, bez zastrzyków. A gadka o tym, że trzeba czasu, relaks, nie myślenie o dziecku - oni wszyscy tak mówią :crazy: Szkoda tylko, że to nie jest takie proste jak się mówi :-( Ech...trzeba być dobrej myśli, nic innego nam nie pozostaje :tak:

Witam dziewczyny :) widzę, że czekacie na jakieś moje objawy, ale hehe :) się nie doczekacie :p bo objawów praktycznie żadnych, a jak już to tak jak piszecie, to mogą być zarówno małpowe jak i te drugie.... czyli cycuchy dalej bolą, podbrzusze lekko ćmi, ale temp mam za niską, więc z fasolki chyba nici... :( na razie mogę Wam pokazać mój wykres...
SkarbMamy - Wykres Cyklu miesi

hej dziewczynki u mnie juz powoli zaczyna podkowac jajnik od 5 zaczynam staranki narazie z moim do soboty robie celibat;-) zaczyna sie powoli robic sluz taki bardziej wodnisty. wiec nie wiem czy czasem owulki nie bedzie wczesniej ale zobaczym szyjka narazie nisko wiec poczekamy tempka 35,5

reklama
Do góry