reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael dzieki zatem za odpowiedz i faktycznie jak ty osobiscie je robisz to nie będę cię fatygowac a rozglądne sie za dobrą cukiernią...

A powiedz mi ty obserwujesz szyjkę?? i jak to u ciebie jest w cyklu...patrz moja wypoiwedz powyzej bo nie chce mi sie powtarzac:)

reklama
Ael dzieki zatem za odpowiedz i faktycznie jak ty osobiscie je robisz to nie będę cię fatygowac a rozglądne sie za dobrą cukiernią...

A powiedz mi ty obserwujesz szyjkę?? i jak to u ciebie jest w cyklu...patrz moja wypoiwedz powyzej bo nie chce mi sie powtarzac:)
Wiesz co kochanie, ja sobie jej tak specjalnie nie badałam, ale zawsze jakoś wyczułam kiedy jest rozpulchniona i zamknięta a było tak od tamtego cyklu gdy wtedy zaszłam i w tym tak samo. W samym cyklu nie sprawdzałam, bo kompletnie o tym zapomniałam :-)

ja tez w sumie tak z ciekawosci i niecodziennie soe badam ale to może norma i ni będę rozpatrywac....i tak temp nie mierzę tylko zdałam się na ból jajników przy owu,test owu tylko w tym miesiącu i sluz,którego chyba tym razem nie zauważyłam...więc u mnie to wielka niewiadoma....i niczego nie monitoruje...

wybrac się mam zamiar na badanie progesteronu teraz jakos jutro tylko to będzie 6-7 dzien po owulacji i nie wiem czy nie za wczesnie....bo tylko to mi zostało do badania hormonków...

wybrac się mam zamiar na badanie progesteronu teraz jakos jutro tylko to będzie 6-7 dzien po owulacji i nie wiem czy nie za wczesnie....bo tylko to mi zostało do badania hormonków...

Ja badałam sobie prodesteron w 11-12 dc - tak mi zalecono. No i oczywiście koniecznie na czczo, po dobrze przespanej nocy, bez seksu poprzedniej nocy, kolacja poprzedniego dnia bardzo, bardzo delikatna itd.itp. Wy też tak się przygotowywałyście do tego badania? :huh:

a wszedzie na stronach o hormonach pisza 20-21dc ,7-8dni po owulacji,a może ty maiałas zalecany z powodu jakis problemów bo w pierwszej fazie przed owu progesteron jest stały i bez sensu badac ale co ja tam wiem...lepsi pewnie lekarze
ja chce isc jutro a o wytycznych nie słysząłam

Hej dziewczeta, ja tak tylko na chwile, sprawdzam czy lilly pisze o objawach fasolkowych badx tych niechacianych małpowych... bo jutro jej termin @...ja trzymam kciuki najmocniej jak mogę:) Lilly daj znac kiedy testujesz?:)

reklama
Paluszek ale wiesz jak to z tymi objawami i przeczuciami...większośc z nich jest naszym wysymysłem bo tak bardzo chcemy i się wszystkiego doszukujemy a tak naprawdę pierwsze objawy występują dużo pózniej...nie raz się przeciez zdarza że kobiety sie dowiadują w 8,9,10 tyg kiedy własciwe objawy mają się zacząc...
więc lepiej nie gdybac i się nie nakręcac...ewentualnie myslec pozytywnie ....:)

Do góry