reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jakas szwedzka firma ale dokladnie sie dowiem dzis lub jutro jak zadzwonia tyle tylko ze wiem ze dostalam ta prace uff hihi moze znowu sprzatanie bo to przez znajoma a ona sprzata wiec sie okaze... ale praca na bialo i wogole po okresie probnym

mi tez sie zdaje ze Andzia jest w ciazy a pewnie jakas stara baba pomylila wyniki

dziekuje nawet nie macie pojecia jak mnie to cieszy... po 4 miesiacach w domu nareszcie do pracy:-) a ja zaczynam staranki od 5 marca:-) paolajn bedziemy w podobnym czasie mialy owulki:-) mam nadzieje ze w tym cyklu tez sie uda zafasolkowac i hihi zarobione pieniazki wydam na fasolke a nie na ciuszki dla siebie haha ale mi sie humor poprawil

hihi a u mnie jest tak ze to ja czasem w dni plodne udaje ze spie hehe bo mi sie nie chce... ale w dwa dni przed owulka to masakra moj ucieka odemnie i w trakcie 2 a tak to hihi kiedy nam sie chce to swoje robimy

Moze lepiej ta chwile zaczekac i wtedy betka podskoczy? i juz sie okaze ze bedzie pozytywnie cierpliwosc poplaca kochana wiem ze latwo sie mowi kiedy ty prawie na szpilkach chodzisz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry