reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
mi sie wydaje ze jestes w ciazy
magenta :)
jakas szwedzka firma ale dokladnie sie dowiem dzis lub jutro jak zadzwonia tyle tylko ze wiem ze dostalam ta prace uff hihi moze znowu sprzatanie bo to przez znajoma a ona sprzata wiec sie okaze... ale praca na bialo i wogole po okresie probnym
mi tez sie zdaje ze Andzia jest w ciazy a pewnie jakas stara baba pomylila wyniki
mi tez sie zdaje ze Andzia jest w ciazy a pewnie jakas stara baba pomylila wyniki
dziekuje nawet nie macie pojecia jak mnie to cieszy... po 4 miesiacach w domu nareszcie do pracy:-) a ja zaczynam staranki od 5 marca:-) paolajn bedziemy w podobnym czasie mialy owulki:-) mam nadzieje ze w tym cyklu tez sie uda zafasolkowac i hihi zarobione pieniazki wydam na fasolke a nie na ciuszki dla siebie haha ale mi sie humor poprawil
dziekuje Andzia a ty kiedy idziesz na bete teraz??
kwiatuszekq20
to zrob telefonem
hihi a u mnie jest tak ze to ja czasem w dni plodne udaje ze spie hehe bo mi sie nie chce... ale w dwa dni przed owulka to masakra moj ucieka odemnie i w trakcie 2 a tak to hihi kiedy nam sie chce to swoje robimy
Moze lepiej ta chwile zaczekac i wtedy betka podskoczy? i juz sie okaze ze bedzie pozytywnie cierpliwosc poplaca kochana wiem ze latwo sie mowi kiedy ty prawie na szpilkach chodzisz
Moze lepiej ta chwile zaczekac i wtedy betka podskoczy? i juz sie okaze ze bedzie pozytywnie cierpliwosc poplaca kochana wiem ze latwo sie mowi kiedy ty prawie na szpilkach chodzisz
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: