reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu poszłam na pogotowie, powiedziałam że jestem w ciąży i że ratowałam się uroseptem i żurawiną. No jeśli przepisała to chyba można. Z resztą lekarze przepisują kobietom w ciąży mocniejsze leki na pęcherz jeśli zachodzi ku temu potrzeba, bo jeśli ja mam bakterie to lepiej wziąć na to jakieś mocniejsze leki niż żeby to groziło mojej fasolce.

reklama
a my wczoraj z moim byliśmy na meczu hokeja.. nudy na pudy :-D wróciliśmy do Niego, ja miałam ochotę, a ten śpiący był i nic z tego :-(

Co do bety powinna byc wiarygodniejsza, ale wiem ze w lab potrafią głupoty narobic, na innym watku tu czytałam ze jednej z dziewczyn zupełnie inne badanie wykonali i ogolnie namieszać potrafią, jak testy wyjda pozytywne to moim zdaniem na 100% była pomyłka w becie, oczywiście ja tez trzeba powtórzyć i to jak najszybciej. Ja trzymam kciuki bardzo mocno może jeszcze wszystko dobrze się ułoży

a my wczoraj z moim byliśmy na meczu hokeja.. nudy na pudy :-D wróciliśmy do Niego, ja miałam ochotę, a ten śpiący był i nic z tego :-(
Miałabym jeszcze jako taki poranek, pókiś franco nie napisała mi na gadu, że wpieprzasz kisielek! To ja sobie od razu wyobraziłam tą ohydną breję i mi się rzygać chce przez Ciebie!!!!

Jeszcze mój przychodzi z kuchni, podtyka serek pod nos i pyta się "Dobry będzie?!?!!?"
Chyba musiałam mieć minę mordercy, bo jak spojrzał na mnie i nawrzeszczałam na niego, wycofał się z pokoju z prędkością światła....

Ael :-) uwielbiam Cię :-D no widzisz Panno ciężarówko :-D takie życie ciężarnej kobity :-)

edit: Andzia rób testa! i mów jaka czułość testu :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry