Madziu poszłam na pogotowie, powiedziałam że jestem w ciąży i że ratowałam się uroseptem i żurawiną. No jeśli przepisała to chyba można. Z resztą lekarze przepisują kobietom w ciąży mocniejsze leki na pęcherz jeśli zachodzi ku temu potrzeba, bo jeśli ja mam bakterie to lepiej wziąć na to jakieś mocniejsze leki niż żeby to groziło mojej fasolce.
reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no oby tak dalej...
Paluszek_
Co do bety powinna byc wiarygodniejsza, ale wiem ze w lab potrafią głupoty narobic, na innym watku tu czytałam ze jednej z dziewczyn zupełnie inne badanie wykonali i ogolnie namieszać potrafią, jak testy wyjda pozytywne to moim zdaniem na 100% była pomyłka w becie, oczywiście ja tez trzeba powtórzyć i to jak najszybciej. Ja trzymam kciuki bardzo mocno może jeszcze wszystko dobrze się ułoży
Miałabym jeszcze jako taki poranek, pókiś franco nie napisała mi na gadu, że wpieprzasz kisielek! To ja sobie od razu wyobraziłam tą ohydną breję i mi się rzygać chce przez Ciebie!!!!a my wczoraj z moim byliśmy na meczu hokeja.. nudy na pudy wróciliśmy do Niego, ja miałam ochotę, a ten śpiący był i nic z tego :-(
Jeszcze mój przychodzi z kuchni, podtyka serek pod nos i pyta się "Dobry będzie?!?!!?"
Chyba musiałam mieć minę mordercy, bo jak spojrzał na mnie i nawrzeszczałam na niego, wycofał się z pokoju z prędkością światła....
kwiatuszekq20
witam andzia daj znac jak zrobisz testa
reklama
Podziel się: