reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wiadomo ze kwas foliowy i ja sobie teraz drugi cykl biore olejek z wiesiolka (oeparol) poprawia on sluz i bierze sie go od 1 dnia @ do owulacji pozniej juz nie poniewaz powoduje on skurcze i mozna przez to poronic... lagodzi on napiecie przed miesiaczkowe wzmacnia skore wlosy i paznokcie:-) ja biore 2 tabl dziennie i potem sluzik jest idealny dla plemniczkow tak mi sie wydaje hihi i dodatkowo lykam magnez i witaminki

inne tez biora pija sobie ziolka np siemie lniane (czarcze zebro inaczej)

Ostatnia edycja:
a ja mialam o 12 sie przeprowadzac a musze czekac do 16 moze nawet pozniej:angry::dry: i znowu caly wieczor do bani bo bede sie platac miedzy kartonami jutro rozpakowac klamoty ... oby praca byla dopiero od poniedzialku

reklama
Do góry